Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)

Mesaj gönderen atabey »

Merhabalar Kuklacı Sakinleri!

Bu dakikadan itibaren sunucuda ilk olmamak üzere tekrardan İSMET BEYİ önümüze diz çöktürmüş durumdayız. Biz size dedik, ''Bir Gece Ansızın Gelebiliriz''. Fazla söze gerek yok fotoğraflar konuşsun. ;)

Yavaş Yavaş Toplanan Arz'ın Çocukları :

Resim

Yavaş Yavaş Yeri Öpen Lodos Muhafızları :

Resim

Keli kaşınmaya başlayan ismet:

Resim

Iyice ölüme yaklaşan ismet:

Resim

Ve ismet'in Arzın çocukları önünde diz çöküş sahneleri:

Resim

Resim

Ve İsmetgül'ün yavaşça yere çökerken anı:

Resim

Yaklaşık 20-30 kişilik aktif bir Raiders of Anatolia oyuncusu ile birlikte bize yardımı geçen,

ŞAHXHAN,
BeyazBuluT,
Sleeples,
Trewwers,
Zalimfelek

Ve aklıma gelmeyen diğer bir kaç kişiye sonsuz teşekkürler. [Kendileri bana bildirirlerse isimlerini eklerim]

Ne demişler? ARZ olmak fARZ. Konu altında polemik yapacak tüm lodoscukları gözlerinden öpüyorum, onlara tek teselli karne notları :lol: [tüm Lodoslara hitaben değil tabii ki, polemik yapan bebeler, onları herkes tanır.]

** Umarım lodos-arz savaşını perçinleyen mesajlardan sakınırsınız ve bu konuyu kilitletmek, yeni konu açtırmak zorunda bırakmazsınız. Sadece tebrik mesajlarına açıktır...

Sevgiler,
ATABEY.
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)

Mesaj gönderen atabey »

Ulusoy ve Gecegündüz'e de katkılarından dolayı teşekkürler, yazmayı unuttuklarım belirtebilir ..
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CenqizV »

SeLamLar,

Ata 2' inci Konu Açıyorsun Bilmem Farkındamısın ?

Lodoslar naptı Bukadar Anlamıyorum Bence Yaptıgın Sana Yakışmıyor Kardeşim.

Sana Yakışan Neyse Onu Yap Güzel Kardeşim.
HerkesLe Düşman Olucağına, Dost Ol 'ki Heryerde 1 Tane Dostun Arkadaşın Olabilsin...
Tebrik Ederim Tekrardan.
Roa Ailesini.
İyi Forumlar...
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

** Umarım lodos-arz savaşını perçinleyen mesajlardan sakınırsınız ve bu konuyu kilitletmek, yeni konu açtırmak zorunda bırakmazsınız. Sadece tebrik mesajlarına açıktır...
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

Her oLgun insanın yada akLı eren her kişi gibi her sancak savaşı sonundaki lodos zaferini tebrik ettigimiz gibi ve tebrik ettikleri gibi sizden sadece tebrik bekliyorLar..

Kendinize yakışanı yapın..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

atabey yazdı:
Bu dakikadan itibaren sunucuda ilk olmamak üzere tekrardan İSMET BEYİ önümüze diz çöktürmüş durumdayız. Biz size dedik, ''Bir Gece Ansızın Gelebiliriz''. Fazla söze gerek yok fotoğraflar konuşsun.
Sen Kime dedin ? Siz deRken ? :roll:,

Ve O Gece İnan Kesemeyebilirdiniz /f Zalimfelek Soraiblirsin Atacım :) 1. Forumda Konu Açılır Tebrik ediLir Konu Kapanır 2. Kere Açman Tuhafıma Gitti Bilmiyorum Sonuçta Altü Üstü Oyun :) Zafer Bayramı Sandım Bi an

atabey yazdı:

Peki ya Bu Demek Oluyor Çözemedim :) En Üstte Yazdıklarını Dikkate Alıyormusn ?[/i][/b]
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
IxSPARCOxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ben Böyle Hayatın

Mesaj gönderen IxSPARCOxI »

Aynen Cengiz Bilmecemi Cözüyoruz Burda Anadıysam Antepli Olayım :)
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın.
http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Diğer konu kitlenmiş, forumda o kadar boş konu varken bizim konumuzun kitlenmesi ve uyarı verilmesi garip. Tartışma yaratan mesajlar silinebilirdi diye düşünüyorum. Neyse zararı yok, lütfen bu konuda sadece tebrik mesajları olsun.

Yapılan yorumlara da genel ve tek bir cevap vereceğim anlayan anlar anlamak istemeyen anlamaz.

İsmeti Dışarıdan Kestiniz, Handan Çekilse Bizde Keseriz ! diyorsunuz :)

Siz lodos klanı hani şu çok büyük(!) loncaların olduğu klan. Siz hiç forumu takip etmiyormusunuz, diğer sunucularda handan kesiliyor, sizin kesememeniz oyunun hatası mı yoksa sizin beceriksizliğiniz mi ?

Ki handanı kesmek istesek biz RoA olarak çok rahat kesebiliriz, taktiği emin olun çok kolay ve basit.

Sancak Savaşında ki Yenilgi İçin Mi Geldiniz ! diyorsunuz :)

İsmet kesimindeki fotolara bir göz atın, kaç RoA'lı var, birde sancak savaşına bakın, kaç sağlam ARZ var.
Şu zamana kadar hiçbir sancak savaşına girmedim ve benim gibi girmeyen loncalılarım da var ama her lodos galibiyetinden sonra biz tebrik ediyoruz, lodoslar RoA nerde RoA'yı yendik diyor :) büyüyün azcık ;)

Tartışmaya devam etmek isteyen lodos varsa, önce gitsin handanı kessin sonra karşımıza gelsin ;)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Lenin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Lenin »

Komik.. :ugeek:
YeNiLMeZzZDeNiZiBoMaHiR

Sayımız az olabilir ama bu felaket değil.Milyonların kalbi bizimle atacak..
İsa'nın öldürülüşü bir trajedidir.Fakat CHE'nin öldürülüşü bir katliamdır.Büyük GERİLLA CHE'ye Selam olsun!
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GhostRider »

Selamlar ,

O kadar kilitlencek boş konu varken bizim konumuzun kilitlenmesi gerçekten de çok saçma . Karşılıklı klanlardan bahsediyoruz , elbette lodoslara bu olay acı vermiştir ve elbette bu acılarını çirkin laflar kullanarak atmaya çalışacaktır . Konunun kilitlenmesi yerine o çirkin lafları sarfeden kullanıcıların iletileri silinip uyarılmaları daha uygun olacağı kanaatindeyim . Sonuçta bizim yaptığımız oyuna güzellik katan olaylardan biri diye düşünüyorum ve bunu da herkes görmeli . Ben de eski konuya yaptığım yorumu buradan tekrarlıyorum .

[Selamlar ,

'' İsmet Bey'in neferlerine selam olsun!

Arz'ın Çocukları'nın habis düşmanlarla ittifakına, tek başına göğüs germeyi kendine bir vazife bilmiş Lodos!
Sen ki her adım atışında, bir tozlu tarih sayfasının daha meçhul yazarı oldun. Kardeş kardeşe kıyıyor dediler yılmadın! Amacın uğrunda, Gediz Bey ışığına sığınıp İsmet Bey'in neferleri arasında yer aldın. ''

Bu cümleler sizlere tanıdık geliyordur sanırım '' Nerede RoA ? Kimmiş RoA ? Nereye gitti RoA? '' RoA'nın biryere gittiği yok , RoA hep buradaydı hep de burada kalacak . Bu resimler bunu açıkça ortaya koyuyor sanırım

Asıl sorulması gereken şu , Nerede bu İsmet Bey'in Neferleri ?

Katılan Tüm Arkadaşlarımı Canı Gönülden Kutluyorum ve Hepsine Ayrı Ayrı Teşekkür ediyorum . ]

İyi Forumlar ...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com

“Genel Sohbet” sayfasına dön