Selamlar , bugun IKV yönetımının bır başka vurdumduymaz davranışına daha tanıklık etmiş bulunmaktayım . Sancak savası olarak nıtelendırılen 4 duvar arası bır yerde yapılan bu olayda Sadece 1 el olarak duzenlenen Sancak savaşını kınıyorum . Sadece 5 dakıka daha fazla oyunda durmaktan Çekınen GM 'Lerın Bolge we özel kanallarından sorularıma da açıklık getirmemesi bir başka üzücü tarafı. BIr GM ''ARZLAR HAZIRLANIN ODAYA ALINACAKSINIZ TEKRAR '' dıyor. Dıger bır GM ise'' IYI OYUNLAR '' Dıyerek olayı kapatıyor. BU yazıdklarım bır anlam taşımayacak ama bana hak vermeyen Saygıdeger Lodos aRkadaşLaRım ayn şey dıLerım sizin başınıza geLmez. Dilerim böyle bır olay bir daha Tekrarlanmaz iyi foRumLaR .
4 Duvar arası muhameleye kaRşı !
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
4 Duvar arası muhameleye kaRşı !

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: 4 Duvar arası muhameleye kaRşı !
ya dün biz yenildik bir şey demedik siz bir kere yenildiniz neden böyle yapıyorsunuz dünde size ayrıcalık olmuştu herşey igöz önüne alırsak bir çok şey çıkar yenilen taraf kusurları gören taraftır kardeşim yeter artık
- WaFFenxTayfunn
- Salgın Koruyucusu

kardesım Ben de tam o konuya deyınıorm . Yaptıkları işi duzgun yapmıyorlar !! Adam gıbı haksızlık olmadan yapmalarını we Az cok az ilgi istiyoruz . bana dıyor burdan sonra baska sunuclara yetişecez .Arkadasım senın gorewın ne dıyorum bıse yazmıyor .

************* YAZIKLAR OLSUN !!! *************
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Katılıyorum.Burda demek istediyimiz Arz veya Lodos olamakla ilgisi yok etkinlikler eylence amaçlı düzenlenir ama 5 dk etkinlikte sadece 72 zevk alıyor önceki Sancak savaslarında ise yenilen taraf cıkıp yerine yenileri alınıyor böylece daha fazla kişi etkinliğe katılıyor.Biz bunu demek istiyoruz.

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Erdogan yazdı:Düzenlenen etkinliklerde tespit edilen durumlardan yola çıkara daha adil ve net Sancak Savaşları için etkinlik işleyişinde düzenleme yapılmıştır.
İşte değişiklik!
2 defa kazanan klanın galip geldiği etkinliklerde, kazanan grupta yaşanan ölü iken bağlantı kesilme vb. tespit edilemeyen durumlardan ötürü kişi sayısında azalma söz konusu oluyordu. Kişi ve grup sayısında eşitlik olmadığında sonuçta net olmayabiliyor.
Şu andan itibaren etkinlikler tek aşamalı olarak yapılacaktır. Buna istinaden, savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Bilginize!
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>