BAK 6 HESAPTA PLUS OYNUYORUM VE ARTIK OYNAMAYACAM.ÇÜNKÜ; YAPTIĞI İŞİ BECEREMEYEN,YAPARKEN ÇARŞAFA DOLAŞTIRAN,SORUNLARI ÇÖZEMEYEN, SORUN ÜRETEN, OYUNCUYLA KAVGA EDEN Bİ GEREKSİZİN OTORİTE OLDUĞU Bİ OYUNU OYNAMAK SAÇMALIKTAN ÖTE BİŞEY DEĞİL.BU GEREKSİZİN KİM OLDUĞUNU ANLADIN HERALDE???
[İçerik Düzenlendi]
EfendiKisi
O İŞ ÖYLE YAPILMAZ BÖYLE YAPILIR...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Re: O İŞ ÖYLE YAPILMAZ BÖYLE YAPILIR...
Kesinlikle , işin ehli olmayan yönetim başta oldukça bu olaylar artar. Hakkını savundu diye bir de konuya kilit atarlar!!
FATALFORCE
sa oncelıkle ıdarecılık vasfı olmayan normal hayatında ınsanlarla barısık olmayan kısılerın hep bırılerının yardımı veya arkadaslıgı ıle bır yere gelmıs olan ınsanların yonetıcı olarak burda gorev yapmaları ne kadar acınacak bir durum. kaldı kı cozum uretmek yerıne ınsanların soyledıkelrıne saygısı olmayanların kestıgım kestık astıgım astık mantıgında hareket eden ınsanın yonetıcı olarak bur da dolasması sızın ıcın ne kadar dogrudur. sızde bılıyorsunuz kı anka sunucusu zaten ozellıgı olan sunucu ıdı ama erdogan gıbı kendını bılmez yonetıcıler sayesımde artık maalesef dıger sunuculardan farkı kalmadı. yanlıs anlamayın dıger sunucuları kotulemek maksadı ıcın yazmıyorum. bılakıs anka sunucusu pluslu ınsanların ve yas ortalamasının dıger sunuculardan ve aılecek burda oyun oynayanların katıldıgı bıur sunucu. maalesef erdogan sayanede oyun cok daha guzel olacak ama sende suc olduguna ınanmıyorum asıl sorun senı buraya yonetıcı yapanlarda. bu zyadıklarımdan dolayı carlarımı omur boyu banlayabılırsınzı ama gerek kalmıyacak zaten ben hepsını sılıyorum kolay geslın
burdakı arkadaslardan haklarını helal etmelerını yapmıs oladugumuz hatalardan dolayı bızı affetmelerını dılerım.selamlar
Dyaklatiyanus
burdakı arkadaslardan haklarını helal etmelerını yapmıs oladugumuz hatalardan dolayı bızı affetmelerını dılerım.selamlar
Dyaklatiyanus
- soulpowerbeta
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Hakkını savunan insanları susturup sonra çekip gitmek oyunda MASTER oldukları için her istediği yapmaları anlamına mı geliyor? hiç bir zmn anka ile ilgilenmedikleri gibi bu sunucu icin cabalayan insanlara bu şekil davranılması acayip bi olay bu adamlar burda 12 ay boyunca sureklı pluslu yanı ıkv ıcın ALTIN yumurtlayan tavukalar ama enayilik bizde sureklı pus alarak sızlerın bu kadara kendınızı bıse sanmanızı sağladık.
SouLPoweRBeTa
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Erdoğanın tarzı veya tavrını tartışmak değil ama cım ama erdoğan hatalı bu konuda bu zamana kadar bir çok etkinlik ankada anlayış ve kolaylık gösterilerek yapılmıştır arz veya lodos klan ı ankada yoktur yoktur derken taraf olarak Dyaklatianıs ve Patrikarta çarları haksız yere susturulmuştur tüm ankata isim hakku dağıtsa bile yönetim hiç bir şey kaybetmez daha kazanırdı önemli olan oyunun oynanabilirliğini sağlamak değilmi yönetimin görevi önce bunu tartışmak GEREKLİ
Bunu tüm yönetimdeki arkadaşlar için kastetmedim bu sözlerim sadece [GM] ERDOĞAN arkadaşımızın tavrını tartışmaya açmak doğruluğunu sorgulamak amaçlıdır
Bunu tüm yönetimdeki arkadaşlar için kastetmedim bu sözlerim sadece [GM] ERDOĞAN arkadaşımızın tavrını tartışmaya açmak doğruluğunu sorgulamak amaçlıdır
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Burada Verilen Susturmalar Çok Yanlış Bence ortada küfür veya taciz edecek cümle ve davranışlar bulunmamakla birlikte sataşma veya rencide edici bir davranışta bulunmayan 3 arkadaşımız gereksiz yere susturma almıştır.Evet Etkinlikte Yeterli oyuncu sayısı sağlanamıyor ancak etkinlik çerçevesinde forumdada belirttiğiniz üzere yazmış olduğunuz ödülleri eksiksiz vermeniz gerekirken burada oyun düzenini sağlıcağınız yerde bölgeden konuşan değerli arkadaşlarımızın özgürce ifadelerini belirtmelerini yanlış bulup haklıyı haksız kendınızı haklı çıkartıyorsunuz.
Yöneticili Buysa Bırakın Kumda Oynayın Siz
Yöneticili Buysa Bırakın Kumda Oynayın Siz

GM Ler sızın ıcın onemLı oLan burdakı ınsanLarın gorusudur.. Sızınde gorevının bu sunucudakı oyuncuLarın sorunLarını sıkayetLerını dınLemektır susturman ban atmak dııL.. Yaptıgınız bu davranıs sızce ne kadar dogru sorarım sıze.. Unutmayınkı sız o mevkıdeysenız bu oyunda oyun oynayanLar sayesndedır bununa unutmayınız..
Ixuçurumxl
Ixuçurumxl
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sakin Olun gençler
bende oradaydım
zamanında aynı işi biz yaparken
bizede böyle davranmışlardı
her ne kadar itirazda etseniz sonuç alamassınız
bende oradaydım
zamanında aynı işi biz yaparken
bizede böyle davranmışlardı
her ne kadar itirazda etseniz sonuç alamassınız
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

Kesinlikle abı cok guzel soylemışsın bende bir kaç kelime katmak ıstıyorum. Hakkını savundu dıye susturup sonra arkasına bakmadan sunucuyu terketme hakkını ( bunu yapan kısıye söyluyorum ) kımse sana veremez. Sen oyunun yöneticisiysen sorunları dınleyıp cozum bulacaksın bu senın ışın. Eğer yapamıyorsan bırak başkası yapsın...soulpowerbeta yazdı:Hakkını savunan insanları susturup sonra çekip gitmek oyunda MASTER oldukları için her istediği yapmaları anlamına mı geliyor? hiç bir zmn anka ile ilgilenmedikleri gibi bu sunucu icin cabalayan insanlara bu şekil davranılması acayip bi olay bu adamlar burda 12 ay boyunca sureklı pluslu yanı ıkv ıcın ALTIN yumurtlayan tavukalar ama enayilik bizde sureklı pus alarak sızlerın bu kadara kendınızı bıse sanmanızı sağladık.
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '