En İyi Miğrat Şifacısı Sizce Kimler
Re: En İyi Miğrat Şifacısı Sizce Kimler
kullanmayı bilmedikten sonra isterse 2500 büyü şifa olsun şerruh bişey değişmez;)

tam 12 den mi neReverence yazdı:kullanmayı bilmedikten sonra isterse 2500 büyü şifa olsun şerruh bişey değişmez;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ve şifada önemli olan kritik can basmaktır 
Cankurtaran Şerruhh
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
" Kullanmayı bilmemek " M.K. için bu laf hakarettirReverence yazdı:kullanmayı bilmedikten sonra isterse 2500 büyü şifa olsun şerruh bişey değişmez;)
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşım.Gerekse Bankadaki zırhlarımın veya düşürdüğüm. nadide mor itemlerin hakkını verdiğimi düşünüyorum.Şifa'da Büyü şifada herşeyimi Tamamladım.Ama eksik olan ws itemlerim olduğu için sana ws teklifi edemiyorum.Ama Savaşçı 'da herşeyim Tamam.İstersen parasına (ŞeRRuhhh)Savaşı OkO( HanedanxReVeR) şifacı Ws atabiliriz. Tabiki yerseReverence yazdı:kullanmayı bilmedikten sonra isterse 2500 büyü şifa olsun şerruh bişey değişmez;)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
şerruh okadar tecrübeli olduğunu söylüyorsun ama hiç bi iş yaptığını göremedik biraz kendini kanıtla öyle konus istersen 10 yıl oyna farketmez;) bana ws teklif eden arkadaşa gelince savaşçıya savaşçı şifacıya şifacı atıcaksan burdayım ben hiç bi ws den kacmadım kacmam yiyorsa lafının arkasında dur cık karşıma (yerse) 

- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
Reverence yazdı:şerruh okadar tecrübeli olduğunu söylüyorsun ama hiç bi iş yaptığını göremedik biraz kendini kanıtla öyle konus istersen 10 yıl oyna farketmez;) bana ws teklif eden arkadaşa gelince savaşçıya savaşçı şifacıya şifacı atıcaksan burdayım ben hiç bi ws den kacmadım kacmam yiyorsa lafının arkasında dur cık karşıma (yerse)
Yalnız bir sınıfı unutmuşsun Büyücü OkO büyücü ...
Ve dediğim gibi SAvaşçıda da Şifacıda da eksik itemlerim var .eğer eksiksiz olsaydı karşına çıkardım. teklifimi yineliyorum Savaşçı OkO Şifacı Var mısın
Ne Sevene Düşmanım
savaşçıya göre itemlerim yok henüz savaşa savaş şifaya şifa atıcaksan her zaman karşındayım

şerruhlar 1 di 3 olmuşlar bakteri misali
:mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '