Köşkün Meteordaki Aç lodosları ve Hırsızları meşhurdur ve genelde hırsızlar oyundan pek çakmadıkları için ilk gördükleri lodos klanına geçiyorlar buda ldos klanını güvenlirlikten çıkarıyor üstelik çok fazla çocuk ve kp görmemş var aç var real de tam sopalık var arzların kötü olan tek yönü arzlarda arkadşaın yoksa sen bi hiçsin yani arkası olmayana kisme dstek çıkmıo
DaRKNiqHT yazdı:Köşkün Meteordaki Aç lodosları ve Hırsızları meşhurdur ve genelde hırsızlar oyundan pek çakmadıkları için ilk gördükleri lodos klanına geçiyorlar buda ldos klanını güvenlirlikten çıkarıyor üstelik çok fazla çocuk ve kp görmemş var aç var real de tam sopalık var arzların kötü olan tek yönü arzlarda arkadşaın yoksa sen bi hiçsin yani arkası olmayana kisme dstek çıkmıo
kım kımıkoparıyor bellı değil dıyosun #@!? lodoslarda adamlar oturarak bır yere gelmıs lavuklar hepsı hıc bırı savasmıyor arz klanının ıcını senden ıyı bılemem ama cok grublu gezıyorlar bız gıdebıldıgımız kadar alayına gıdıyoruz #@!?
DaRKNiqHT yazdı:onun devri olmadığını söyledim zaten onun devri dğilde Kabadayı devri diyebiliriz 39 lwl zamanlarında yaygındı Gaddar uzun süredir var ama ergenekonx ezikti hala ezik
en büyük ders oldu Ergenekona yanında dostun yoksa hiçsiz bu oyunda kendini büyük görmiyeceksin geri çağırdım oyuna yine olaylar çıkarttırdım sonra bi bıraktım oyunu pamuk ipliği oldu hepsi dağıldı şimdide özgün abisine sormuş gerçek sahibine olay çıkartma benimle uğramamsını söylemiş oda kanka diyor şimdi ee siz söyleyin ne yapayım şimdi ben hee bide Aspwa Ergeneknoxin yan hesabıdır formda Agatiexaspawa ile alakası yoktur Agatiexaspawa bendedir