TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Bu nasıl iş yaaaa sabah girdiğim hesaba şuan giremiyorum... Her yoluda denedim olmuyor (((
Aynen kardeşim sabah girdiğim hesabıma şuan giremiyorum bu gidişle ttnet le giren tek ben kalıcam plusun bitmesini bekliyorum sobee ye taşımak için
HİPHOPSTYLE
ADSLSİZ HESAP ALANLARIN SORUNUN ÇÖZÜMÜ ENİNDE SONUNDA BULDUK YA HESAPLARI BU YOLDA AÇTIM.
TTNETTEN GİREMEYENLER İÇİN.
Öncelikle tektek şifreniz değiştirin emaile değiştir kodu geliryorsa işlemi yapınız.
sonra TTMUZİK üye girşine gidin orda
Aktivasyon Yenile
denilen yere tıklayın ve adlsiz aldıgınız mail adresini girin.
Mail hesabınıza gelen linki tıklayın İkv ve muzik bolumlerine girebliyorsunuz.
Emailine mesaj gelmeynlerde.
Tek şifreyi değiştirmeden
TTMUZİK üye girişinden giriniz. (Kullanıcı Adı ve şifre Hatalı derse.)
Aktivasyon Yenile
Bu bolumden aktif yapın hesabınızı sonra Tek şifre bolumunden Tekrar değiştirmek için onay kodu isteyin emaline kesin mail gelir ya 10 dakika sonra ya 40 dakika sonra .
Tek şifrenizi değiştirdinizmi Yukardaki gibi TTMUZİK bolumunden Hesabını Aktive edin gelen maili tıklayın.
Zannedersem uzun süre TTnet bolumunu kullnamayanlar Ppasif oluyor.
Nese 4 hesabıda bu yolla açtım simdi.
TTNETTEN GİREMEYENLER İÇİN.
Öncelikle tektek şifreniz değiştirin emaile değiştir kodu geliryorsa işlemi yapınız.
sonra TTMUZİK üye girşine gidin orda
Aktivasyon Yenile
denilen yere tıklayın ve adlsiz aldıgınız mail adresini girin.
Mail hesabınıza gelen linki tıklayın İkv ve muzik bolumlerine girebliyorsunuz.
Emailine mesaj gelmeynlerde.
Tek şifreyi değiştirmeden
TTMUZİK üye girişinden giriniz. (Kullanıcı Adı ve şifre Hatalı derse.)
Aktivasyon Yenile
Bu bolumden aktif yapın hesabınızı sonra Tek şifre bolumunden Tekrar değiştirmek için onay kodu isteyin emaline kesin mail gelir ya 10 dakika sonra ya 40 dakika sonra .
Tek şifrenizi değiştirdinizmi Yukardaki gibi TTMUZİK bolumunden Hesabını Aktive edin gelen maili tıklayın.
Zannedersem uzun süre TTnet bolumunu kullnamayanlar Ppasif oluyor.
Nese 4 hesabıda bu yolla açtım simdi.
2 gundur ikv ye giremiyorum
BAGLANTINIZ KESİLDİ ÇUNKU KULLANICI İSMİNİZ YADA ŞİFRENİZ ONAYLANMADI
şeklinde hata alıyorum charım mı elden gitti çalındımı ne oldu yardım edersenız sevınırım..
oyunu formatlayıp yenıden yukledim , tek şifre aldım hala oyun yok
BAGLANTINIZ KESİLDİ ÇUNKU KULLANICI İSMİNİZ YADA ŞİFRENİZ ONAYLANMADI
şeklinde hata alıyorum charım mı elden gitti çalındımı ne oldu yardım edersenız sevınırım..
oyunu formatlayıp yenıden yukledim , tek şifre aldım hala oyun yok
hER CanLı ÖlüMü TadAcaKtIR!!!
1 haftadır bende şifremde sorun yaşadım ama sonunda çözümünü buldum
şifremi unuttum deyip e-maile gelen linkten şifremi değiştirdim ttnet oyun müzik vs. yerlere sorun yaşamadan giriyordum ama oyuna girerken şifre hatalı diyordu
şimdi şifremizi e-mail e gelen linkten deiştiriyoruz ve önce ttnet oyuna giriş yapıyoruz daha sonra ordan çıkıp ttnet müziğe giriş yapın ttnet müziğe giriş yaptıktan sonra ordan şifremizi tekrar değiştiriyoruz ve oyuna giriyoruz
bu kdr basit
şifremi unuttum deyip e-maile gelen linkten şifremi değiştirdim ttnet oyun müzik vs. yerlere sorun yaşamadan giriyordum ama oyuna girerken şifre hatalı diyordu
şimdi şifremizi e-mail e gelen linkten deiştiriyoruz ve önce ttnet oyuna giriş yapıyoruz daha sonra ordan çıkıp ttnet müziğe giriş yapın ttnet müziğe giriş yaptıktan sonra ordan şifremizi tekrar değiştiriyoruz ve oyuna giriyoruz
bu kdr basit
- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Allah senden RAzı Olsn emi kaç gndür 50tane yer okudum senın okudunu yaptm giriş yaptm Eyw kardşm saolsın :d.W0IkaN yazdı:1 haftadır bende şifremde sorun yaşadım ama sonunda çözümünü buldum
bu kdr basit
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
- XXCOMANDOOXXX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Merhaba arkadaşlar ben ttnet üyeliği aldım oyuna girerken tam beyaz bir sayfa oluşuyor sonra kritik hata veriyor oyun ben cağrı merkezini arayıp bişi konuşmadım acaba konuşmam gerekiyormudur arkadaşlar :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
BANA LÜTFEN YARDIM EDİN MYNET HESABIMA GİRİYOR OYUN VE SOBEE HESABIMADA GİRİYOR
SADECE TTNET ÜYELİĞİME GİRMİYOR
BANA LÜTFEN YARDIM EDİN MYNET HESABIMA GİRİYOR OYUN VE SOBEE HESABIMADA GİRİYOR
SADECE TTNET ÜYELİĞİME GİRMİYOR
[b][i]XXCOMANDOOXXX(49)[/i][/b]
Millitanz(49)
Millitanz(49)