Splash yazdı:Ayrıca Elinde İsim değiştiren Olan varsa Versin 41 lewel büyücümün İsmini Fastxking Yapayım Sonrada Üstünü Dizeyim Ve kasayım.
Bilemiyorum kardeş çok yenisin Fast yapıp yapmıyacağın ne malum ?
seagle yazdı:
Splash yazdı:Ayrıca Elinde İsim değiştiren Olan varsa Versin 41 lewel büyücümün İsmini Fastxking Yapayım Sonrada Üstünü Dizeyim Ve kasayım.
Elinizde Varsa Verin Yaw Yemin ediyorum Yapıcam...
Fastxking Yapıcam.Yapmazsam Foruma Fotomu ALıo Koyun.
Zaten Destek Ekibi Destek verir.
İşten İzin aldım Bu hafta Serbestim İsim değiştirmeyi verin 41 leweli 45 feşln yapim sonra yardım edin bana kasalım.
seagle yazdı:
Elinizde Varsa Verin Yaw Yemin ediyorum Yapıcam...
Fastxking Yapıcam.Yapmazsam Foruma Fotomu ALıo Koyun.
Zaten Destek Ekibi Destek verir.
İşten İzin aldım Bu hafta Serbestim İsim değiştirmeyi verin 41 leweli 45 feşln yapim sonra yardım edin bana kasalım.
SEN NEDEN BU LONCAYA GİRMEK ÇOK İSTİYORSUN ? şimdi SEVGİ DOSTLUK KARDEŞLİK yeme bizi... ASIL SEBEBİNİ SÖYLE 2. si 1 isim paketi Ucuz deil 19tl 29tl KUTU paketi satın almak... Böyle şeyleri vermek GÖnül meselesidir. Ayrıca 46. sayfa ile şimdi ki halin çok farklı ? Çok ısrarcısın...
Kardeş Tamam Alınmıyacaksam ALınmam...
Nereden Nereye Geldi Konu..
Tamam Gerçekten Sevgi Dolu Bir Loncasınız Loncanıza Katılmak İsteyenlere
çok Güzel davranıyorsunuz.İyi Forumlar..
Splash yazdı:Kardeş Tamam Alınmıyacaksam ALınmam...
Nereden Nereye Geldi Konu..
Tamam Gerçekten Sevgi Dolu Bir Loncasınız Loncanıza Katılmak İsteyenlere
çok Güzel davranıyorsunuz.İyi Forumlar..
:arrow: LONCAYA gelebilirsin Veya GELEMESSİN Fikrini CEZMİYE bırakmıştım ama sen ısrarlarına devam ettin ben burada bırakıyırum... KArar snn... Şimdi gidiceksen yolun açık ola... KAlıcaksan Cezmiyi bekle ve fikrini al... BU konular hassas konular... Cezmi'nin(Lider) fikrini almak şart...
canım sıkıldı sözümüde söyleym... bana 3 irid yada 5 mi oluo ...yada 5 mavi topaz bulun loncadan ben hariç2kişiye Ejder üreticem söz veriorm...Vardiya deişti ögle 13:00 aksam 21:00 a kadar işteyim...Size KolAY gelsin İyi forumlar iyi Oyunlar dilerim
İlk olarak;
1. Loncamızda yaş sınırı en az 15(Bunun Böyle Olması İyi Çoluk Çocuk La Uğraşmak Kötü Oluo)
2.1 çarını 49 yapmış veya oyunu kavramış kişiler alınacaktır.(Tecrübeli İnsanlarla Oynamak İyi Olur)
Ayrıca;
LONCAMIZ Beyazköşk'te LONCALAR arası ws turnuvasında 3. lüğü almıştır.
LONCAMIZ Beyazköşk'te LONCALAR arası Deparla kuşu yarışmasında 2. liği almıştır.
Başarısız Bir Lonca Da Yer almak Yerine Başarılı Bir Loncada Yer ALmak Daha iyi Değilmidir.
Sanırım Bunlar Yeter?
Evulation yazdı:canım sıkıldı sözümüde söyleym... bana 3 irid yada 5 mi oluo ...yada 5 mavi topaz bulun loncadan ben hariç2kişiye Ejder üreticem söz veriorm...Vardiya deişti ögle 13:00 aksam 21:00 a kadar işteyim...Size KolAY gelsin İyi forumlar iyi Oyunlar dilerim
OKe Ben Menekşe sibiryalı akik çekioruöm çekince... boş oluo enelde geleni kaçırıom ... bildiğim madenlerde... 1 AKİK var ama cesuru görmüom oyunda... vardiyen kötü olmuş ama İş sonuçta ekmek paran sana k.g ... Ben oyuna giriom sonra çıkıp yine giricem hadi kolay gele
Splash yazdı:İlk olarak;
1. Loncamızda yaş sınırı en az 15(Bunun Böyle Olması İyi Çoluk Çocuk La Uğraşmak Kötü Oluo)
2.1 çarını 49 yapmış veya oyunu kavramış kişiler alınacaktır.(Tecrübeli İnsanlarla Oynamak İyi Olur)
Ayrıca;
LONCAMIZ Beyazköşk'te LONCALAR arası ws turnuvasında 3. lüğü almıştır.
LONCAMIZ Beyazköşk'te LONCALAR arası Deparla kuşu yarışmasında 2. liği almıştır.
Başarısız Bir Lonca Da Yer almak Yerine Başarılı Bir Loncada Yer ALmak Daha iyi Değilmidir.
Sanırım Bunlar Yeter?
Snn biraz beklemeni istiyorum CEZMİ (lider) (kankam ) in fikrini almanı istiyorum...