Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Doguluların bı loncası olması cok guzel ayrıca basarıdan basarıya kosan bı lonca olması...
Eger Loncaya alım varsa bende bu köklü doğulu derbederlerın aılesıne gırmek ıstıyorum
Not:İsim Kodum Bulunmaktadır.
EsrarDıR İçTiKLeRi DuMaNDıR CeKTiKLeRi ÇoK HoSuMa GıDıYoR YAPIŞTIRDeDıKLeRi
Arkadaşlar bi konuya değinmeden geçemiycem oyunda doğu dedimi neden bazı beyinsiz arkadaşlar hemen bölücülük lafını ortaya atıyor? evet doğuda yaşıyoruz ama bu beyinsiz arkadaşlar gibi bölücü deiliz tek bayrak tek vatan burası siyaset meydanı deil istiyorsanız oyunu bırakın siyaset yapın biz oyunu oyun diye oynuyorz her kürt çocuğuda bu vatana askerlik yapar ama her kürt çocuğunun fikri düşüncesi bir deil bu yüzden bütün kürtleri yargılamakmı gerekiyor ben kürt deilim ama 29 senedir kürtlerle iç içe yaşarım hiç bir kürt bu tip olaylardan memnun deildir yaşamak lazım yaşamadan boş boş konuşmak cahillerin işidir. k.bakmayın iyi forumlar
VEYSİ CANIM GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN TŞK.ESKİDEN KÜFÜR EDEN BİZİM LONCADAN DEĞİLDİR DİYODUK AMA ARTIK DEĞİŞTİ UNUTMUŞUM K.B VATANINI MİLLETİNİ SEVMEYENDE LONCAMIZDAN DEĞİLDİR.ESKİ DOĞU LONCASININDA KURUCUSU BENİM UgLy loncasınında kurucusu benim sorunu olan bana yazsın mecbur kaldım artık bende forumdayım. not:LONCADA YETKİLİ KİŞİLER UgLyKİNG,UgLyBaSqAN..DIR.