Herhangi 1 Yetkili İçeri ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Herhangi 1 Yetkili İçeri ..

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Konuya KıtLeyıp gm'nın verecegı cvp'ı sımdıden sızLe payLasayım :) www.istanbuloyun.com/support.aspx Buraya yönLendireceksiniz :) Kac Defa Denedım 1dknızı ayırmanızı ıstıyoRm

KarekterLerim caLındıktan sonra Uzerinde üretmiş oLdugum şaheserleri alamadıgı ve atamadıgı ıcın bana ban attırmak amaclı bölgeden ve kLandan defalarca çar satılır yazdı .. ve sınırsız hesabım kapatıldı .. Bunu kac gm'yLe bire bir konustum hep www.istanbuloyun.com/support.aspx buraya yonlendırdınız oraya bu sorunu anlatınca su cevap'ı aLıyoRm ..

İKV’de cezalar kişilere yada oyun karakterlerine değil, üyeliklere verilmektedir. Bu yüzden üyeliğinizi başkasının kullanmış olması, alınan cezadan sorumlu tutulmamasını sağlamaz.
Bilginize

Sımdı size soruyoRm Benım ıtırazıma verıLen cevap bumu oLmalıydı .. ? DefaLarca itiraz ettim bu cevaptan baska bı cevap aLamadım .. Sancak sunucusu acıLdıgından berı o ısımLer var 3 yıLLık emekLerım var .. Gereginin yapıLmasını Arz edeRim ..dınLedınız ıcın teşekküLer ..

iyi forumLar ..
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Daeron
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Herhangi 1 Yetkili İçeri ..

Mesaj gönderen Daeron »

Forum üzerinden bu tip şikayetlere cevap verilmiyor. Konuyla ilgili merci İKV Destek'tir.
Ayrıca yapılan işlemde ortada:

"İKV’de cezalar kişilere yada oyun karakterlerine değil, üyeliklere verilmektedir. Bu yüzden üyeliğinizi başkasının kullanmış olması, alınan cezadan sorumlu tutulmamasını sağlamaz.
Bilginize"

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: Herhangi 1 Yetkili İçeri ..

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Fuar'a gidenLerin banLarını orda acıyoLar bızım magdurlugumuz giderilmiyo ... oyun oynanmaz hale geldi ..
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön