Yardımcı Olurmusunuz?
Yardımcı Olurmusunuz?
Arkadaşlar herkese merhaba ve kolay gelsin. Ben karakterimi aktarmak için başvurdum. Aynı zamanda onayladım da. Şimdi vazgeçmek istiyorum. İptal etme gibi bir şansım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ultraxqenç - Ultraxshekinah
Re: Yardımcı Olurmusunuz?
Aktarılcak olan hesabınızda boş yer bırakmazsanız karakteriniz aktarılmaz. ( 1 Level karakterler açarak boş yerleri doldurabilirsiniz.)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
TATLISU yazdı:Aktarılcak olan hesabınızda boş yer bırakmazsanız karakteriniz aktarılmaz. ( 1 Level karakterler açarak boş yerleri doldurabilirsiniz.)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Therockboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Komik oln ne :?:Kurtxbaba yazdı:TATLISU yazdı:Aktarılcak olan hesabınızda boş yer bırakmazsanız karakteriniz aktarılmaz. ( 1 Level karakterler açarak boş yerleri doldurabilirsiniz.)
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!
Komiğime gitti güldüm bundan sanane?
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
/katıl xpKurtxbaba yazdı:Komiğime gitti güldüm bundan sanane?
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Banada Yardımcı olurmusunuz Arkadaşlar 4 Gündür Susturma cezasıyla Duruyorum ne zaman Geçecek...Yoksa Geçmicekmi !!
- bomba74500
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
artık susturma cezaları 1 hafta oldu sabret kardeşim
hedefin ben isem her atışın karavana @@