Arkadaşlar bilgisayara format attım format attıktan sonra oyunu yüklemeye calıstım hersey güzel giderken oyunda güncelleme sırasında hata verdi kac kere denememe rağmen aynı hatayı yine karsıma cıkıyor bunun nedenini bilen varmıdır veya başına gelipde düzeltebilen varmıdır . Şimdiden teşekkürler
NOT : Pcye format atmadan önce oyun aynı hatayı veriyordu format atıyım belki düzelir dedim yine aynı hata :idea:
İstanbul Kıyamet Vakti [Yükleme Aşamasında Hata]
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
İstanbul Kıyamet Vakti [Yükleme Aşamasında Hata]
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: İstanbul Kıyamet Vakti [Yükleme Aşamasında Hata]
Karsıma cıkan bu Erorr . güncelliyor bi yere kadar sonra ise bu ekran cıkıyor .

StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
Oyunu Sağ tıkla Özelliklere gir Hedef'i Bul'u tıkla Laucher Helper'i TıkLa Görüntü ayarlarının Sıfırlanmıştır Dicek Tamam'de oLucaktır.
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Dediğinin aynısını yaptım görüntü ayarları sıfırlanmıstır dedi ve tamam dedi 1/2 güncellestırmeler geldi 2/2 olunca tekrar görüntü ayarları sıfırlanmıstır dedi 20 25 kere böle devam etti ve böyle ilerleken aynı resimdeki hata karsıma tekrar cıktıDeasinqx yazdı:Oyunu Sağ tıkla Özelliklere gir Hedef'i Bul'u tıkla Laucher Helper'i TıkLa Görüntü ayarlarının Sıfırlanmıştır Dicek Tamam'de oLucaktır.
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Bilgisayarında virüs bulunmakta , bu sorun bendede var Launcher Helper ile oyuna giriyorum.
Format Atarken c / d iki yere birden format at sorun cozulecektır.
Yada Ad-Avira programndan virüsleri temizlemeye çalısabılırsın ama en kalıcı yolda combofix dir
Format Atarken c / d iki yere birden format at sorun cozulecektır.
Yada Ad-Avira programndan virüsleri temizlemeye çalısabılırsın ama en kalıcı yolda combofix dir
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Aynen. Combofix yaz indir. çalıştır ve kullandığın flash bellekler dahil tak pcye. programı çalıştır. biraz uzun sürer 10dk civarı. daha sonra otomatikman bir not defteri çıkacaktır programın yaptıklarının kaydını gösteren o metin belgesini görene dek elleme pcyi. onu görünce de işi bitmiştir zaten. oyuna tıklayabilirsin.Mertkinqx yazdı: ama en kalıcı yolda combofix dir
Geçmiş olsun
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
ve şunuda unutmadan GÜVENLİ Modda yaparsan bunu cok daha iyi işlev görürSilahci yazdı:Aynen. Combofix yaz indir. çalıştır ve kullandığın flash bellekler dahil tak pcye. programı çalıştır. biraz uzun sürer 10dk civarı. daha sonra otomatikman bir not defteri çıkacaktır programın yaptıklarının kaydını gösteren o metin belgesini görene dek elleme pcyi. onu görünce de işi bitmiştir zaten. oyuna tıklayabilirsin.Mertkinqx yazdı: ama en kalıcı yolda combofix dir
Geçmiş olsun
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
viewtopic.php?f=47&t=26114"Microsoft Visual C++ Runtime Library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz. Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır. Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
Sıkça sorulan sorular bölümündeki çözüm önerisidir.