Server'lar güçlendirilmeli..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Server'lar güçlendirilmeli..

Mesaj gönderen Melankolik »

Bu oyunda 50 kişi aynı ekrana girdiğinde oyunda adım atamıyosunuz rezil bir durum ortaya çıkıyor bir arkadaşımı gruba almak için 3dk uğraştım tıklayamıyorum.
Bence yeni bölgeler yeni itemler gelmeden önce şu server kapasitesi artırılsın böylelikle insanların oyundan daha fazla zevk alacağına inanıyorum..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Server'lar güçlendirilmeli..

Mesaj gönderen Raito »

Melankolik yazdı:Bu oyunda 50 kişi aynı ekrana girdiğinde oyunda adım atamıyosunuz rezil bir durum ortaya çıkıyor bir arkadaşımı gruba almak için 3dk uğraştım tıklayamıyorum.
Bence yeni bölgeler yeni itemler gelmeden önce şu server kapasitesi artırılsın böylelikle insanların oyundan daha fazla zevk alacağına inanıyorum..

50 kişinin bir arada olduğu yerlerde ki kasma olayları sizin bilgisayarınızın özellikleri ile ilgili.Eğer lag olmasından bahsediyorsanız bu konuda haklı olabilirsiniz fakat gruba alamıyorum demişsiniz.Büyük ihtimal ile kalabalık olan yerlerde bilgisayarınız kasıyordur.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Raito yazdı:
Melankolik yazdı:Bu oyunda 50 kişi aynı ekrana girdiğinde oyunda adım atamıyosunuz rezil bir durum ortaya çıkıyor bir arkadaşımı gruba almak için 3dk uğraştım tıklayamıyorum.

50 kişinin bir arada olduğu yerlerde ki kasma olayları sizin bilgisayarınızın özellikleri ile ilgili.Eğer lag olmasından bahsediyorsanız bu konuda haklı olabilirsiniz fakat gruba alamıyorum demişsiniz.Büyük ihtimal ile kalabalık olan yerlerde bilgisayarınız kasıyordur.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

benim pc 4 gb ekran 3 gb ram 2.5 hız win. 7 iyi olduğunu düşünüyorum ama bu günkü sancak savaşında doğrusu baya kastı ..sunucuların kapasitesinin arttırılması lazım ve yeni kasıcak bölgelerin gelmesi lazım [içerik düzenlendi] kadar yerde 50 kişi kasmaya çalışıoz :evil:

DoNotDisturb
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen delgado »

bende bile kasıyosa herkeste kasar :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhaba
Bunun sunucularla yada sunucular içerisinde ki yoğunlukla alakası yoktur problem tamamen ekran kartınızdan yada bilgisayarınızdan kaynaklanmaktadır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

DoNotDisturb yazdı:

Merhaba
Bunun sunucularla yada sunucular içerisinde ki yoğunlukla alakası yoktur problem tamamen ekran kartınızdan yada bilgisayarınızdan kaynaklanmaktadır.

emin misiniz ?

gayet iyi özelliklere sahip bir bilgisayarda bile kişi sayısı fazla olunca adım bile atılmıyor !
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ben de birşey ekleyim....

4 Gb Ram + 1 Gb Ekran Kartı + i7 işlemcili pc bile oyunda 30 - 40 kişinin bir araya gelmesinde kasıyorsa (görsellikler kısıldığı halde) ben pc den sorun aramam ;) Niye diğer ismi lazım değil oyunlarda aynı anda 70 80 kişi varken bu aynı pc kasmıyorda ikv de kasıyor :) Eklenti paketi yerine iyileştirme paketleri üzerinde de çalışılsa iyi olur ...
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

bana kalırsa ne bilgisayar ne de oyundan dolayı bir kasma var. tamamen internet bağlantısıyla alakalı. hiç kimse "benim 8mbit internetim var yine kasıyor" diye maval okumasın. oyunun neredeyse yüzde doksanlık bir bölümü ttnet bağlantısı kullanıyor. ttnet'inde 8mbit intertnet paketinin bile hızı 1mbit'i geçmiyor. türkiye internet alt yapısı bakımından çok az gelişmiş. adamlar bize 8mbit diye 1mbit internet yediriyorlar haberimiz yok. sen bir de evine uydu net yap, bak kasma falan kalacak mı.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

ölüm oyununda benim pc de kasıyor

4 GB ram 4 Çekirdek harddisk bomboş.ekran kartı 1 GB 256 bit vista SP2 kullanıyorum.şuana kadar hiç bi oyunda kasmamıs bi bilgisayar.2011 yapımı 15 GB lık oyunları bıle kaldırıyorken 700 mb lık ıkv yı mı kaldırmayacak.

internetim de 8 megabitlik sınırsız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön