Asit Hakkında

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Asit Hakkında

Mesaj gönderen Refresh »

Merhaba
Asit hasarı veren canavarlar eğer Asit direncin 0 veya 1 falansa çift kat asit hasarı veriyorlar (aynı şey zehir içinde geçerli). Bu şekilde düşündüğümüzde acaba Asit Yeteneği Direnci 0 olan kişilere çift kat Hasar verebilirmi?? . Bahsettiğim şey Asitin hayvanlara karşı kullanıldığında çift kat etki etmesi değildir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
KalemKas
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Asit Hakkında

Mesaj gönderen KalemKas »

Bize hayvan diyor. :D

Şaka tabiki bu.

Dmek istediğini ben özetliyeyim hayvanlar bize asitle vurdugunda direncimiz sıfır ise 2 katı vuruyor.

Aynı kural pwp dede geçerlimidir asitim 1 k iken 0 direnç büyücüye vursam 2 k olurmu diyor arkadaş ben cvp vereyim.(kritikle)

Böle bişe yok arkadaşım 39 lvldeki asitcimde eskiden fare ye kritikle 1300-1200 vuruyordum.

Büyücülerede aynı rakamlarda vuruyordum.Yani eskiden yoktu ama derindeki sır bölümünü bilmiyorum.

Denemesi basit asit yeteneğini 15 le blgisiyle sonra fareye krtik at kaç vurursa.

0 dirençli büyücüde dene kritik atınca bak bakalım 2 katımı 1 puan asittede deneyebilirsin
Zulüm İçin Yaşamak Ölüm , Sanat İçin Yaşamak Ölümsüzlüktür.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Asit Canavarlara 2 kat hasar veriyor bu doğru :) 750 küsür asitle büyücüye düz 1300 vururken canavarlara 2500 2600 vuruyordum kritik büyücülere 1800 2000 arası vururken canavarlara 3800 3900 vuruyorum .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

berkan587 yazdı:Asit Canavarlara 2 kat hasar veriyor bu doğru :) 750 küsür asitle büyücüye düz 1300 vururken canavarlara 2500 2600 vuruyordum kritik büyücülere 1800 2000 arası vururken canavarlara 3800 3900 vuruyorum .
o bence asit büyüsünün 15 seviyedeki özelliğinden kaynaklanıyor:
"15 puanda Asit büyüsü yaratıklara atıldığında, üzerindeki bütün asit hasar veren eşyalar kadar hasar bonusu, ana hasara eklenir. "

yazısından kaynaklanıyor
aynı yazı büyücünün buz-meteorit ve yıldırım büyülerinde de yazıyor

“Şifacı” sayfasına dön