Xthexkat,lx in ynaında sedat diavarcıya die cocuk var + sanbox var ben iloyha carı kurtlaralım ddm ama o fotolardakli yazıları ben yazmadım ayzcak olsam şifremi bi sen bi ben bide ilo bilio ilo clamadı ben kendi carımı soycak kadar mal değilim soycak olsam takıları morları nie atayım bide ilo alacaxxxkaranlıkı 1 llde actım buna ben şahitim 2 bnm carıma girip yazıları yazıp foto almanın bi alemi yok ha bu arada iloyha laf atan özele gelsn laf görsün Xthexkatilx e gelnce 20 m 70 m olayı doğru sinirimden zırf oda sinir olsun die ddm ama oyuna girip o yazıyı ben yazmadım ha bu arada 6 saf paltn dion turuncuları gnaoları yoncalaarı snn carında gözlerimle grdm 1 2.cisi pantolonu alırken sana ddm ceketi üreteyim sınra snn patolonunuda acaz die 2 gano buldum 2 yonca buldum hop gitti ceketde dikaktini cekersen yonca var üretiminde onu benden aldın gnaoalrıda irid veya başak şeyle tks ettm bilmem ama ben (ÖLE BİŞEY YAPMADIM )VEiloya hala güvenirim çünkü ona yeni actığım carın şifresinide vrdm gene vrrm
KARAKTERLİĞİNE BONCU KTAKKI ŞEREFSİZLİĞİNE NAZAR DEĞMESİN (((Fatih Yanık)))(((blck_fth_fthyl_gs_48@hotmail.com))))
Beyazxkatilin gösterdiği fotolar
- aslan48300
- Acemi Savaşçı
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Re: Beyazxkatilin gösterdiği fotolar
Ben uğraşsam böyle bir ileti yazamam.. Bu nasıl bir Türkçedir, nasıl bir klavye kullanmaktır anlamadım ki :?
İnsan yazdıktan sonra bir kere önizleme yapar ya da baştan bir okur, ne bileyim işte..
Bu iletiden birşey anlaşılmıyor ki sana şimdi birileri birşey yazsın. :roll:
İnsan yazdıktan sonra bir kere önizleme yapar ya da baştan bir okur, ne bileyim işte..
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
haklısın ben de bişe anlamadımSilahci yazdı:Ben uğraşsam böyle bir ileti yazamam.. Bu nasıl bir Türkçedir, nasıl bir klavye kullanmaktır anlamadım ki :?
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- aslan48300
- Acemi Savaşçı
haklısnız biraz hızlı yazdım
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yeter Artık Valla bıktım Fatih seni allaha havale ediyorum + o fotoların ne sedatla nede sandboxie ile ilgisi var Kendi Yazdıklarını oraya yansıttım olduğu gibi Faceden tehtit mesajı gondermıssın onundamı fotosunu Koymalıydım ??
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Haklı Olan insan Kesinlikle Tehtit mesajı göndermez haberin oLsun ... + carının soyulduğundanda daha dun haberim oLdu o kardesin ferhata sor 
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- aslan48300
- Acemi Savaşçı
elimde öle bi foto varki
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
Fotoğrafın Varsa koy
Elimde super fotolar var diye cığrınma ...
Ama elinde Boyle bi foto oLmadığına Eminim cunku senin eşyalarında Gözüm yoktu ve ALmadımda
Ama elinde Boyle bi foto oLmadığına Eminim cunku senin eşyalarında Gözüm yoktu ve ALmadımda
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
tercümanın varmı (in turkish) 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.