Oyunda saygı ve sevgi manasında Emre yani Fighterr arkadaşımız oyunu tamamen bırakmıştı yaklaşık 3 4 ay önce. Kendisi iyi bir dost iyi bir arkadaş ve yardım sever bir kişilikti. Ama Reel hayatına daha çok zaman ayırmak için Online oyunlardan uzak kalmak adına ilk başta oynadığı İKV yi silerek ve karakterlerini dağıtarak oyunu bilgisayarından kaldırıp oyunu tamamen kesin nitelikte bırakmıştır..
Değerli büyücüsünü bana amanet etmiştir ve söz verditmiştir bu karakter senin en iyi şekilde oynayıp karakteri tamamen ve kesin olarak senin gibi oynayacaksın. Yarını düşünüp emre gelecek karakteri geri isteyecek diye düşünme diye söz veriip bıraktı.
Asıl konuya gelirsek eğer Emre takliti yapıp 1 LvL Fighterr karakteriyle özelden herkese yazıp para, şifre, karakter talep etmektedir. Zar atacağım diyerek istemektedir bunları. Bu şahsın Gerçek Emre ile alakası yoktur inanmayın. Ama şuda varki Emre olmaması bir yana bizi çok çok iyi tanıyan bir şahış kendisi arayışlarla kim olduğunu mutlaka bulacağız..
Not: Bir gün bulunacaktır bizi kandırmaya çalışan ŞAhış o zaman nasıl bakacaktır yüüzmüze bilmiyorum. Oyun geliştikçe haksız kazançlar, hırsızlıklar, yalanlar bir şekilde log kaydı olsun Ip den bakılsın bulunuyor mutlak bu çakma Fighterr inde bir gün Ip sine bakılır mutlak
FİGHTERR Hakkında( İyiliğiniz İçin Bakın )
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
FİGHTERR Hakkında( İyiliğiniz İçin Bakın )
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

-
hayalxgayya
- İskele Babası

Re: FİGHTERR Hakkında( İyiliğiniz İçin Bakın )
malesef gökhan bu ne ilk ne de son bence.çünki oyunda birbiriyle samimi olanlar yada tanınmış insanlar sürekli taklit ediliyor.ve o anki dalgınlığına gelen insanlar bu gibi kişilere maalesef emek verdikleri şeyleri kaptırıyorlar.azıcık dikkatli oynamamız gerekiyor.emre de dediğin gibi asla gelipte geri isteyecek biri değildir.
HaYaLxXxGaYYa,,HaYaLxGaYYa,,Süveyda,,Yakut
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

hayalxgayya yazdı:malesef gökhan bu ne ilk ne de son bence.çünki oyunda birbiriyle samimi olanlar yada tanınmış insanlar sürekli taklit ediliyor.ve o anki dalgınlığına gelen insanlar bu gibi kişilere maalesef emek verdikleri şeyleri kaptırıyorlar.azıcık dikkatli oynamamız gerekiyor.emre de dediğin gibi asla gelipte geri isteyecek biri değildir.
Seninde konuya değindiğin gibi amaç burda beni kastetemek değil tam olarak zaten bu yaşananlar eminimki sürekli birilerinin başına geliyordur bu konularda bilinçli olup bu tarz insanlara emeklerimizi bedavaya vermememiz lazım.

- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Lonca: Raiders of AnatoliA
Böyle insanlar hep var ve bundan sonrada olacaklardır.Bize düşen bu kişilerin eline koz vermeden gerekeni yapmaktır. Gökhanın fighterr ın charını kullandgını bilen çok az kişi var. Bilıyorumki o şahsiyetsiz kimse er yada geç bu konuya yorum dahi yapacagından şüphem yok.Beni tek üzen aramızda böle şerefsizlerin olup hala utanmadan yanımızda durmasıdır.Şifre istiyen para istiyen gerçek arkadaşınız gerçek tanıdgınız olsa degil telefonla veya msn aracılıgı ile iletşime geçin . Herkesin kafası dalglın oluyor , bu dalgınlıklardan yaranlanmak istiyen şerefsizlere fırsat vermeyin.Fighterr artık yok.Elvet gelecektir ve geldiginde başımızın üstünde olacağıda biline.Çakma karakter açıp hala sıkılmadan şifre talep edenlerde artık ugraşmayın.Boşa kendinize sövdürüp bizi günahkar yapmayın.
HOPDEDİKS - YorgunDemokrat - CHEyhan
HOPDEDİKS - YorgunDemokrat - CHEyhan
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Fıerce
1 Lvl Fihgterr adlı karakter bölgede zar atıcak birilerini ararken rastladım.. Emre sandım muhabbet etmeye başladık. Charına 120 ml para oldugunu ama charın 1 lvl oldugu için kimsenin ona güvenip zar atmadıgını söyledi. Bana da elinde varsa fazla char verirmisin diye rica etti.. elimde olmadıgını söyledim. Elimde olsaydı verirdim.. Aman siz benim gibi olmayın
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

DjNaDo yazdı: 1 Lvl Fihgterr adlı karakter bölgede zar atıcak birilerini ararken rastladım.. Emre sandım muhabbet etmeye başladık. Charına 120 ml para oldugunu ama charın 1 lvl oldugu için kimsenin ona güvenip zar atmadıgını söyledi. Bana da elinde varsa fazla char verirmisin diye rica etti.. elimde olmadıgını söyledim. Elimde olsaydı verirdim.. Aman siz benim gibi olmayın![]()
Görünen köy kılavuz istemezmiş gayet iyi açıklama yaptı nadir ve şevket arkadaşım. Herkezin dikkat etmesi lazımdır bu 1 lvl karakter açıp hırsızlık yapmak isteyen zihniyetsizlere.

Merhabalar
Öncelikle hepinizi çok özlediğimi belirtiyim
Oyuna girmesemde gerek ROA Forum gerek Resmi Forum olsun sık sık takip etmekteyim.Şimdilik oyuna geri dönmek gibi bir düşüncem yok fakat geri dönmüş olsam bile beni biraz tanıyanlar kimseden bişey isteyemiyecek bi yapıya sahip olduğumu bilirler.Gerçi öyle kaliteli dostluklar kurdukki ROA çatısı altında birşey istememe fırsat bile vermeden ne gerekiyosa elinden geldikleri kadar yardımcı olucaklarına şüphem yok.Gökhan'ım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına çarın ismini değiştirebilirsin.Bana bunu söylemek düşmez biliyorum ama rica kabul et
Hepinize İyi Eylenceler..
Emre ŞAHİN
Öncelikle hepinizi çok özlediğimi belirtiyim
Emre ŞAHİN

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

İsim değiştim emre zaten amaç karakterin bende kalıp kalmaması değil amaç senin adını kullanıp hem senin adını lekelemesi hemde kendini akıllı sanan birinin bizi kandırmaya çalışması. Ben senin ismini zedelenmemesi için bu konuyu açtım. Sen zaten biliyorsun ki seni oyunda tanıyan tanıyor giripde kimseden birşey istemiyeğinide biliyor. Ama dedim ya ilk başlarda da kimse bu şahış bizi çok çok iyi tanıyan biri. Ben karakter ismimi değiştim nasıl anladıysa geldi direk gökhan dedi senin gibi konuşuyor senin gibi hareket ediyor hayırlısı mail attım yönetime IP araştırması yapmalarını rica ettim. Kim olduğu belli olacaktır nasipseElber yazdı:Merhabalar
Öncelikle hepinizi çok özlediğimi belirtiyimOyuna girmesemde gerek ROA Forum gerek Resmi Forum olsun sık sık takip etmekteyim.Şimdilik oyuna geri dönmek gibi bir düşüncem yok fakat geri dönmüş olsam bile beni biraz tanıyanlar kimseden bişey isteyemiyecek bi yapıya sahip olduğumu bilirler.Gerçi öyle kaliteli dostluklar kurdukki ROA çatısı altında birşey istememe fırsat bile vermeden ne gerekiyosa elinden geldikleri kadar yardımcı olucaklarına şüphem yok.Gökhan'ım yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına çarın ismini değiştirebilirsin.Bana bunu söylemek düşmez biliyorum ama rica kabul et
![]()
Emre ŞAHİN

- lalalalalala
- Salgın Koruyucusu

Merhabalar
Hatırlarsanız bir kaç ay önce yine aynı olay başımıza gelmişti.Nazımın karakterlerine başkası girip,bizlerden para eşya istemişti.Bu kişi her kimse bizi çok çok iyi tanıyor.Yani sürekli bizimle konuşan,aramızda bulunan biri.Ama kim bu kişi ? Asıl önemli olan bu.Bu kişi her kimse illaki bir şekilde yakalanacaktır.Bir açık bir şey mutlaka verecektir.Bekleyip göreceğiz.
Hatırlarsanız bir kaç ay önce yine aynı olay başımıza gelmişti.Nazımın karakterlerine başkası girip,bizlerden para eşya istemişti.Bu kişi her kimse bizi çok çok iyi tanıyor.Yani sürekli bizimle konuşan,aramızda bulunan biri.Ama kim bu kişi ? Asıl önemli olan bu.Bu kişi her kimse illaki bir şekilde yakalanacaktır.Bir açık bir şey mutlaka verecektir.Bekleyip göreceğiz.

- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

Evet hatırlıyorum ve bildiğim kadarıyla halen o karakterler geri alınamadı. Keşke zamanında hesabın şifresini değiştirseymişim diyorum.lalalalalala yazdı:Merhabalar

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)