Tamamen yardımlaşma ''Loncasıdır.'' İşte şartlar.
LONCAYA BAŞVURU ŞARTLARI:
1-) Lonca içinde aile ortamı vardır, clana gelenler bu aile ortamını bozmamak mahsuruyla aramıza katılabilirler.
2-) Dostluk, Arkadaşlık Ortamı loncamızda Çok Önemlidir, loncamıza Gelenler Bu Dostlukdan Faydalanabilir.
3-) Lonca içindeve dışında küfür, argo, aşalayıcı, kırıcı v.b türden laf yapmak yasaktır
4-) Hile, bug, illegal program kullanımı kesinlikle yasaktır.Oyuncunun bunların herhangi birini kullandığı anlaşıldığında loncamızdan uzaklaştırılacaktır.
5-) Loncamızda yaş sınırı +18'dir.
6-) Hiç bir üye lonca icerisinde kendisine kimseyi dost ya da düşman ilan edemez ,bu ancak lonca icerisinde yapılacak toplantı sonucunda belirlenebilir ve loncada herkes şartsız, toplantı sonucunda verilecek kararlara uymak zorundadır.
7-)ARZ clanında Olmak
Not:Yukarda belirtilen kurallar dşında loncamıza üye alımı yapılmıcaktır...
Alımlar İçin Oyunda ''MeNTHoLoKaLiPTuS & xJeLyBooNyAx '' İletişime Geçebilirsiniz.
AnAdoLu Ate$i Loncasına Alımlar Başlamştr.
-
IIxmuratbeyxIII
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AnAdoLu Ate$i Loncasına Alımlar Başlamştr.
Eski adınız da Türksat'tı dmi?
Jelibon mu ne var ya ona oyunda her yerden çekiyor musunuz her yerden alıyor musunuz? 3A mısınız? dedim yasakladı.
Vazgeçin.. :roll:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
-
IIxmuratbeyxIII
- İskele Babası

xJeLyBooNyAx Benım.ozaerden yazdı:Eski adınız da Türksat'tı dmi?Jelibon mu ne var ya ona oyunda her yerden çekiyor musunuz her yerden alıyor musunuz? 3A mısınız? dedim yasakladı.
Sorduğnz soruda mantık yok . Bırkere tartışmayı uzatmayalm dıye yasakladm. Adam gıbı bırşey sorsaydn cvp vere bılırdm . Uzatmaya gerek yok değılmı ? ?
Bölgeden çocukca adam çağırıyorsun, insanı bunaltıyorsun. Çocuklarla eğlenmeyi seviyorum.IIxmuratbeyxIII yazdı:xJeLyBooNyAx Benım.ozaerden yazdı:Eski adınız da Türksat'tı dmi?Jelibon mu ne var ya ona oyunda her yerden çekiyor musunuz her yerden alıyor musunuz? 3A mısınız? dedim yasakladı.
Sorduğnz soruda mantık yok . Bırkere tartışmayı uzatmayalm dıye yasakladm. Adam gıbı bırşey sorsaydn cvp vere bılırdm . Uzatmaya gerek yok değılmı ? ?
Pırasasapı (32)
-
IIxmuratbeyxIII
- İskele Babası

Snn Gıbı Olmasalarda Çocuklar. +18 Lonca Pm Atıpta Artıslığe Luzum Yok Bak Dalganaozaerden yazdı:Bölgeden çocukca adam çağırıyorsun, insanı bunaltıyorsun. Çocuklarla eğlenmeyi seviyorum.IIxmuratbeyxIII yazdı:xJeLyBooNyAx Benım.ozaerden yazdı:Eski adınız da Türksat'tı dmi?Jelibon mu ne var ya ona oyunda her yerden çekiyor musunuz her yerden alıyor musunuz? 3A mısınız? dedim yasakladı.
18 yaş altı dalga geçmek için pm atmasın. Rezil oluyoruz.. 
Pırasasapı (32)