ROWXKRALVELO OYUNU BIRAKMIŞTIR
- karadul
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
ROWXKRALVELO OYUNU BIRAKMIŞTIR
row ailseinden olan kralvelo(irfan) kardeşimiz oyunu bırakmıştır oyunu bırakamsının sebebi ise aha bu lanet olası gmler ve grup bölgeleridir adam haklı çünkü 300 den fazla madalyası var gecesini gündüzüne kattı zırh için 1 tane bile düşmedi madenlerde sabahaldı iksirler için gene bişey düşmedi ilk defa migrata giren adama 2 tane zırh düşüyo hakmıdır adaletmidir kardeşlerim bu kısacası irfan kardeşim dün telden bunu iletmemi söeldi sizlere oyunu bırakmıştır
Re: ROWXKRALVELO OYUNU BIRAKMIŞTIR
Kralxvelo yu oyundan izlenimlerimle tanırım iyi oyuncu idi . Kendisine reel de başarıalr dilerim.
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
İşe bak ya.Emege bak birde sonucuna bak.İrfan abi seninle aynı durumdayım benimde emegim ihmal edildi.O kadar zamanın faturasını kim verecek bana düşünüyorum gerçekten.Başarılar reel hyatında irfan abi.
Hiç kimse sana gel maden çek veya bölgelere gir demiyor yani kimseden fatura bekleyemezsin oyundur bu zevk alıyorsan oynarsın baktın olmuyor Velo arkadaş gibi bırakırsın bu kadar basittirsehabe09 yazdı:İşe bak ya.Emege bak birde sonucuna bak.İrfan abi seninle aynı durumdayım benimde emegim ihmal edildi.O kadar zamanın faturasını kim verecek bana düşünüyorum gerçekten.Başarılar reel hyatında irfan abi.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Arkadaş üzülüyorum bu milletin emeğine nasıl bir sistem var oyunda hala anlıyamadım dikkat edin plus olmayan kimi oyunculara düşüyor kimisinede rowxkralvelo gibi sadece madalyayla geçiştiriliyor , yakındır bu oyunu bu yüzden daha çok kişi bırakır gibi geliyo
(
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı

cok saçma bi neden olmuş severdim ifranı mantıklı olarak bıraksa ( ben gibikaradul yazdı:row ailseinden olan kralvelo(irfan) kardeşimiz oyunu bırakmıştır oyunu bırakamsının sebebi ise aha bu lanet olası gmler ve grup bölgeleridir adam haklı çünkü 300 den fazla madalyası var gecesini gündüzüne kattı zırh için 1 tane bile düşmedi madenlerde sabahaldı iksirler için gene bişey düşmedi ilk defa migrata giren adama 2 tane zırh düşüyo hakmıdır adaletmidir kardeşlerim bu kısacası irfan kardeşim dün telden bunu iletmemi söeldi sizlere oyunu bırakmıştır
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Rulers Ofthe World
Adam haklı 80i bulmuştur migratı ama kıyamet zırh bile düşmedi 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- EmRReX
- Işık Hanım'ın Elemanı

iyi birisiydi ve sonuna kadar haklı kendisine reel hayatta başarılar...
İrfan abinin oyunu bırakması beni üzdü abi bir qün qeri dönmen dileqiyle...Allaha emanetsin kendine iyi bak...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
- efemehmet
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
reelde basarılar
okadar madalya az bence tanıdıgım bı arkadasım var shark buyu hemserım hep mıgo atarız 600 madalyada zırha ulastı ... bazıları örnegın ben 500 madalya mıgrat ta nucle set yaptım sans ısı ...suan bısı dusmuyo tabı paso madalya gırmıyom bende )
zamanda hor gördüğü kişilerde zırh olunca ınsan tuhaf olur ....
okadar madalya az bence tanıdıgım bı arkadasım var shark buyu hemserım hep mıgo atarız 600 madalyada zırha ulastı ... bazıları örnegın ben 500 madalya mıgrat ta nucle set yaptım sans ısı ...suan bısı dusmuyo tabı paso madalya gırmıyom bende )
zamanda hor gördüğü kişilerde zırh olunca ınsan tuhaf olur ....