Son günlerde ortaya çıkan E-pin hırsızlığına bir dur demek istiyorum,Bunun için en güzel ipuçlarını vereceğim buyrun;
İlk önce alacağınız kişinin ismini çevrenizden soruşturun tanınmıyabilir veya daha önceden alan kişilere ulaşıp sorun tabi sadece buna göre karar veremeyiz.E-pin satacak kişiyi bir yere çağırıp buluşun önce e-pini vermesini sonrada parayı verip şifreyi alacağınızı söyleyin.Şimdi işin mühim tarafı burası eğer plus alıyorsanız unutmayınızki Plus sadece SAYI olur,İsim değiştirme alıyorsanız İsim değiştirme SAYI ve HARF olur.Eğer burayı düzgün verirse hemen alttan İkv E-pin sayfasını hazır edin.Üyeliğinizi yazıp girin ve verdiği kodu yazın boş alana tıklayın eğer doğruysa bir yazı çıkmayacaktır,doğru olmazsa E-pin yanlış şeklinde bir yazı çıkacaktır.Eğer yanlışsa yasaklayıp uzaklaşın,Doğru çıkar ise istediği mevlayı verip şifreyide alın.Hayırlı olsun
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Silencend Fiqan Ieqo
çok güzel diyorsun da. Hadi sen kendini güvene aldın araştırdın ettin ve adamı çağardın. Adam seni araştırmamış bile ve talep eden sensin. Şöyle diyim ben sana gelsem (sen urban tora tora zırh satıyorsun misal) desem ki ne kadar şu fiyata. ben desem ki tamam ama ben şunu bir deneyeyim bakalım istediğim gibi olacakmı. Uygunsa alayım desem, sen bana ne dersin? Buradan yola çıkarak önerini bir daha gözden geçir derim. Sana satacak adam seni araştırmamış etmemiş böyle bir zorunluluğu yok çünkü onu sen seçiyorsun seni araştırmak zorunda değil. Kimse parayı almadan şifre vermez. o sana neden güvensin diyorum.. iyi forumlar diliyorum.
okudum sevgili kardeşim de... şimdi ben kötü niyetli isem sana kodu veririm sonucta elimde var. paranı alırım şifreyi yanlış veririm? bu sana birşey kazandırmaz. He sen dersen ki bu bir nevi adamın hepten plansız programsız(amatör) hırsızmı onu anlamak için bir yoldur evet haklısın derim. Kodda harf koyması mesela... bu acık verir. Ama benim söylemek istediğim asıl olay. Bu tür alışverişlerde güven en önce gelir. Tanımıyorsan veya yakınında biri tanımıyorsa o işe girmeyeceksin olay bu kadar basittir. Ve en önemlisi 1 lwl charından şifre almayacaksın. Adama diyeceksin isim değiştirme sattığına göre illaki isim değiştirdiği asıl charı vardır. Ona geçince buluşacaksın. Konuşmaları ve pazarlığı resmedeceksin. Paranı verirken resmedeceksin aldığın şifreyi resmedeceksin. olay anını eksiksiz resmedeceksin. tarihi ve saati ile. Bilindiği üzere bu konudaki dolandırıcılıklara yönetim ağır ceza veriyor. Eğer o e pini satan kişi onca emeğini çöpe atabilecek yapıdaysa ona katlanır. Ama size 1 lwl den pazarlık yapmaya çalışıyor ise, özelliklede isim değiştirmediği yan charıda olabilir. benim fikrim buna güvenip o alışverişe girmeyin (dürüstçe yapanları tenzi ederim).