Düzelticem ablacım merak etmeyınMeerlinee yazdı:Günaydın ezolara pabucunu ters giydiren arkadaşlarımCey Cey geçmiş olsun yahu neyin var dikkat et kendine serkeşlik etme azını burnunu kırarım
musti noldu olum çuvallaşmışsın o notlar 2 döneme düzelsin please ablacım olmadı ben seni çalıştıram
Azap Süvarileri (Styl + Araf)
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
A.selam sanada hayırlı sabahlar .Masterlid yazdı:Selamün Aleyküm.Hayırlı Sabahlar . Gününüzde Başarılar Oyununuzda Bol Eğlence Dilerim...
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
2.dönem allah 1 metin 2 diyip calıscam abi artık
sabah sabah guldurdun benı ya
aman derslerı aksatmayın gülüp gecılek seyler degıl bunlar zaten bır okuyan sen varsın bıde bızım ufaklıklar mustafa,gozumuz ustunde o yuzden :geek:
enes bu arada aksam sendeyım
neyse herkez kendıne ıyı baksın guzel bır hafta sonu gecırmenız dılegıyle
aman derslerı aksatmayın gülüp gecılek seyler degıl bunlar zaten bır okuyan sen varsın bıde bızım ufaklıklar mustafa,gozumuz ustunde o yuzden :geek:
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çalıscam sali abee calıscam . Türk milletiii çalışkandırStylxkcalb yazdı: 2.dönem allah 1 metin 2 diyip calıscam abi artık
abi kendıne cok dikkat et sonucta aksam enes abilerdesın
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
- XmarihuanaX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Format attım pcye oyun yüklenmıyor setupunu acıyorum yükluyor ama oyun acılısındaki güncellemelerde hata oluyo hep sabahtan beri yapmaya calısıyorum olmuyor neden olabilir yafs
StylxMaRiHuaNa
ZEYTİNBURNULULAR
ZEYTİNBURNULULAR
Selamün Aleyküm.Hayırlı Sabahlar . Gününüzde Başarılar Oyununuzda Bol Eğlence Dilerim...
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Masterlid yazdı:Selamün Aleyküm.Hayırlı Sabahlar . Gününüzde Başarılar Oyununuzda Bol Eğlence Dilerim...
Ve Aleyküm Selam. Cümlemizin sabahları hayırlı olsun.
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
XmarihuanaX yazdı:Format attım pcye oyun yüklenmıyor setupunu acıyorum yükluyor ama oyun acılısındaki güncellemelerde hata oluyo hep sabahtan beri yapmaya calısıyorum olmuyor neden olabilir yafs
Kardeşim benim hala oyun yüklenmiyo diyosun.. Dur benim bir kaç arkadaşıma da olmusştu bu olay sorun ise pc nın power tusuna basıp kapatmakla çözülüyor.. Eline kitap defter alıp çalışınca derslerine pc de RAM denilen ama bu insanda (beyin)olarak bulunan organ daha hızlı çalışıyor.. Ve ilerde bütün yüklemeleri daha hızlı ve daha kolay yapabiliyorsun kesinlikle hiç bir hata vermeyeceğine sana kesin olarak söz veriyorum kardeşim..
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
- Stylxoceans
- Acemi Savaşçı
Ah seni notlara bak. Yeni politikamız sınavlardan düşük alana ceza olacak. Kenan ve junon yasakStylxStyl yazdı:XmarihuanaX yazdı:Selamlar . Karnemi almıs bulunmaktayım öğrencilere hayırlı ugurlu olması dilegiyle15 gün tatil yan gel yat hesabı
![]()
TARİH 1
KİMYA 1
EDEBİYAT 1
DİL ANLATIM 1
2. Dönem teşekkür belgesi getirecegime STYL adına söz verıyorum![]()
![]()
![]()
Kardeşim benim olur bu sekilde inişler ve çıkışlar insan hayatında.. Biliyorumki IKV adına yazılı yapsalar kesinlikle tıp filan kazanırdın ama kardeşim sana bir tavsiyem olucak sakın bir oyun için real hayatını hiç bir şey etkilemesin.. Bir sonraki dönemde daha iyi notların olacağına inanıyoruz 15 tatildede yatma biraz ders çalışÖnce eline işini gücünü al biz kısmatse hep burdayız burda olmasak bile dostluğumuz her zaman real hayatta devam edecek bunu aklından cıkarma ..
Bu arada hepinize hayırlı günler:)

"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
- mustaffauk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
:mrgreen: :twisted: :lol:
Stylxwolverri iflis yapakmilen ezo :mrgreen: :twisted:
:lol: hello how are What Dione Stylx ezolar nediyonuz ezo canlarim
loncaya katilim devam edimilen ben mustafauk len ben gircem kabuledinizmilen ezolar kabulse car accam ezo canlarim :mrgreen:
:lol: hello how are What Dione Stylx ezolar nediyonuz ezo canlarim
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...