BENDEN BURAYA KADAR....
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: BENDEN BURAYA KADAR....
Bıraktım şimdilik belki dönerim belki dönmem hiç belli olmaz ama çarlar yine kullanılacak sınıftan bir arkadaş devam edecek benim yerime adı volkan güvenebilirsiniz saglam çocuktur hiçbir yanlışı olmaz artık forumda takılırım muhabbet ederiz ama oyuna girmem
-
- Salgın Koruyucusu
Bazı sevdigim dostlarımın istekleri üzerine oyuna döndüm bırakıp bırakmamayı tekrar gözden geçirmeye karar verdim herkesin bilgisine !!!
En doğru kararı vermşsin Arkın.Yanlizkurt0816 yazdı:Bazı sevdigim dostlarımın istekleri üzerine oyuna döndüm bırakıp bırakmamayı tekrar gözden geçirmeye karar verdim herkesin bilgisine !!!
Karar senin ama bu kararı verirken , arkadaşlarınla ön bir konuşma yapmanı isterim.
Hoşgeldin diyorum , bol şans , başarı ve mutluluklar diliyorum...
Bu arada Arkın , bu konunun silinmesini iste artık... 
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Wayy yegen nereye gıdıyorsn hemen..xD daha senınle cok ws atacaktık..xD Neyse Paşa Yolun acık olsun en ıyısını edmısssın Hersey gonlunce olsun..Yanlizkurt0816 yazdı:Benden buraya kadar düşmanlarım sevinsinler artık geri dönüşüm olmayacak iyi ve kötü günlerimiz geçti oyun bile olsa üzerimde hakkı olanlar helal etsinler artık geri dönüşüm olmayacak dostlarımı unutmucam allaha emanet olun cümleten iyi eglenceler..
xyanlızxkurtx
Yanlizxkurt
Yanlızkurt
BulletForMyEnemy
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Ya samo, adam geri geldi, son mesajlarına baksanasamedsedir06 yazdı: Wayy yegen nereye gıdıyorsn hemen..xD daha senınle cok ws atacaktık..xD Neyse Paşa Yolun acık olsun en ıyısını edmısssın Hersey gonlunce olsun..