Delicii - Hitchh Çalıntı Hesaplardır

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Delicii - Hitchh Çalıntı Hesaplardır

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Resim

Resim

Resim

Resim

Hitchh ve Delicii aynı üyeliğin farklı charlarıdır. Tarihini tam bilmiyorum birkaç sene önce bu charlar çalınmıştır. Kanıtları buradadır. Ancak çok mantıklı bir sebepten dolayı[!!!] hesapları geri alamıyoruz. Mynet hesapları ve daha önce plus yüklenmemiş. Bu oyuncuyla alışveriş yapmayın, diyaloga girmeyin. Çeksin cezasını.
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Re: Delicii - Hitchh Çalıntı Hesaplardır

Mesaj gönderen Silahcix »

Bu Delicii çarında oynayan kişi (şu anda kim oynuyorsa) bu Delicii çarını tahminince ne kadar zamandır kullanıyor?
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Silahci yazdı:Bu Delicii çarında oynayan kişi (şu anda kim oynuyorsa) bu Delicii çarını tahminince ne kadar zamandır kullanıyor?
2 sene olmuştur. Ben oyuna arkadaşım sayesinde geldim o da Delicii sayesinde gelmiş. Ben oyuna başladığımda charı çalınmıştır. Ben de bilgisizlikten harekete geçemedim.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Beyzade yazdı:Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.

Hediye ediliyor zannetmemiş hediye gibi aldım demiş. Yani tesadüfen şifreyi buluyor adam da alıyor hesabı.
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Kurtlarxfearx yazdı:
Beyzade yazdı:Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.

Hediye ediliyor zannetmemiş hediye gibi aldım demiş. Yani tesadüfen şifreyi buluyor adam da alıyor hesabı.

Bu olay iki sene evelmi oldu?? + Foruma hangi düsünce ile kullanici adi+sifre koyuldu??
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Beyzade yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:

Bu olay iki sene evelmi oldu?? + Foruma hangi düsünce ile kullanici adi+sifre koyuldu??

Ya bir resim koymuş o resimde de kullanıcı adı şifre varmış. Ne zaman oldu pek bilmiyorum ben oyuna başladığım zaman oldu. Şöyle bir şey herhalde bir yazışmayı foruma koymuş ama o arada da başkasına şifresini yazmış.
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

2 senedir aklı nerdeymiş esas sahibinin peki? adam bu saatten sonra verir mi? kendi çarı gibi emek vermiş.. Bir iş var çözemedim.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Silahci yazdı:2 senedir aklı nerdeymiş esas sahibinin peki? adam bu saatten sonra verir mi? kendi çarı gibi emek vermiş.. Bir iş var çözemedim.
:mrgreen:
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Silahci yazdı:2 senedir aklı nerdeymiş esas sahibinin peki? adam bu saatten sonra verir mi? kendi çarı gibi emek vermiş.. Bir iş var çözemedim.

Sahibi de mynet hesabına plus yüklemedi diye geri alamayacağını düşünerek işlem yapmamış oyunu bıraktı. Şimdi o adamı o charda gördükçe içim gidiyor ağzından laf aldım buraya koydum. İçinde bir iş yok ayrıca adam bu fotoyu nasıl koyabileceğimi sorduğumda SpyderFreak anlattı. Anlatırken ona sus söyleme vs. şeyler de söylemiştir SpyderFreak şahidimdir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön