Hitchh ve Delicii aynı üyeliğin farklı charlarıdır. Tarihini tam bilmiyorum birkaç sene önce bu charlar çalınmıştır. Kanıtları buradadır. Ancak çok mantıklı bir sebepten dolayı[!!!] hesapları geri alamıyoruz. Mynet hesapları ve daha önce plus yüklenmemiş. Bu oyuncuyla alışveriş yapmayın, diyaloga girmeyin. Çeksin cezasını.
Silahci yazdı:Bu Delicii çarında oynayan kişi (şu anda kim oynuyorsa) bu Delicii çarını tahminince ne kadar zamandır kullanıyor?
2 sene olmuştur. Ben oyuna arkadaşım sayesinde geldim o da Delicii sayesinde gelmiş. Ben oyuna başladığımda charı çalınmıştır. Ben de bilgisizlikten harekete geçemedim.
Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.
Beyzade yazdı:Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.
Hediye ediliyor zannetmemiş hediye gibi aldım demiş. Yani tesadüfen şifreyi buluyor adam da alıyor hesabı.
Beyzade yazdı:Fear su olayi bide sen acikca anlatsan cünkü burda okunanlara göre calinti gelmedi bana. Adamin dedigine göre sifre ve kullanici adlari Foruma koyulmus. oda tessadüfen görüp Carlari hediye ediliyor sannedip almis. Okunana göre öyle. Olayi bi aydinlatirsan güzel olurdu.
Hediye ediliyor zannetmemiş hediye gibi aldım demiş. Yani tesadüfen şifreyi buluyor adam da alıyor hesabı.
Bu olay iki sene evelmi oldu?? + Foruma hangi düsünce ile kullanici adi+sifre koyuldu??
Bu olay iki sene evelmi oldu?? + Foruma hangi düsünce ile kullanici adi+sifre koyuldu??
Ya bir resim koymuş o resimde de kullanıcı adı şifre varmış. Ne zaman oldu pek bilmiyorum ben oyuna başladığım zaman oldu. Şöyle bir şey herhalde bir yazışmayı foruma koymuş ama o arada da başkasına şifresini yazmış.
Silahci yazdı:2 senedir aklı nerdeymiş esas sahibinin peki? adam bu saatten sonra verir mi? kendi çarı gibi emek vermiş.. Bir iş var çözemedim.
Sahibi de mynet hesabına plus yüklemedi diye geri alamayacağını düşünerek işlem yapmamış oyunu bıraktı. Şimdi o adamı o charda gördükçe içim gidiyor ağzından laf aldım buraya koydum. İçinde bir iş yok ayrıca adam bu fotoyu nasıl koyabileceğimi sorduğumda SpyderFreak anlattı. Anlatırken ona sus söyleme vs. şeyler de söylemiştir SpyderFreak şahidimdir.