imza jethro
FUJİ xD
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
FUJİ xD
ya arkadaşlar bu adamı nerde görsem pert yaw yeter artık adam tek başına mezarlıkta maden cekiyo lodos haliyle gidiyorum kesiyorum abi cekiyo xD bırak oyunu fuji zaman kaybıı
imza jethro
imza jethro
dougie
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: FUJİ xD
herkese diyo benden çekeceksin yok oyun sana haram ne diyo bu yaw 10 yaşında babasından 30 tl gaftiye yapmıs isim değiştirme almış töbe töbe 
dougie
ya FUJİ tam bir fiyasko hayal kırıklığı ismi aklıma gelince gülüyorum xdd
sizde biraz haysiyet olsaydı. . . maden ceken adama gidipte dalmazdınız sonra da ezo diye laf atıyorsunuz yazık yazık bu oyun kimlere kalmış. .

- Unforxdoctr
- İskele Babası
Jethro [içerik silinmiştir]de senin gibi beni çekemeyenlerden bak Kuralxone onun çarını bu sefer ben silecem
zaman kaybı ama olsun adam olsalar gelir çarlarıyla çıkarlar karşıma ama alayı ezik vs diyorum gelen yok
Jethro [içerik silinmiştir]senin yörükefe dediğin adamı da kestim koçum onunla gelecektin ya vs ye [içerik silinmiştir] aldı senin hergün aldıgın gibi
bir dahaki yorumum çok ağır olacak adam gibi durun Jethro senin bir tarafına [içerik silinmiştir] neyse ben kaldıracam seni ortadan buradan Tkxxworm'e selam olsun sıra bende 
TATLISU
TATLISU
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
- Unforxdoctr
- İskele Babası
Göndermiş olduğunuz ileti forum kurallarına aykırı bulunduğu için silinmiş / forum hesabınız süresiz uzaklaştırılmıştır.
DoNotDisturb
DoNotDisturb
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
-
- Acemi Savaşçı
FUJİ'ye Laf atan karsışında beni bulur . Sen adammısınkı her yaptığın faaliyeti oraya buraya taşıyorsun.Zaten adam olsan yaptıklarını Forum'a yansıtmassın ..Hadi FUJİ'yi Kestin gelip beni kesebilecekmisin onu sor birde kendine .
________________________________________________________________________________________________________
KiNqoFDarKNeSS
________________________________________________________________________________________________________
KiNqoFDarKNeSS
fujı YRE LAF ATIYORUM GTEL KARŞIMA O ZMN sana son sözüm. Kaale bile almam sizin gibilweri sadece aleme göstermek için yazarum.