Yetenek SIFIRLANMASI...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Yetenek SIFIRLANMASI...

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

Herkesin bildiği gibi 5-10-15-20-25-30-35-40-45 seviyelerinde makineye girmeden yetenek puanlarınızın 0 lanması ile ilgili bilgi vermek istiyorum özellikle 30 seviye ve üstü için sizin bu seviyelerden birine geldiğinizde yeteneklerinizin 0 lanmadığını gördünüzmü bilmeyenler için bu konuyu açtım denedim gördüm olay budur bu yazdığım seviyelerden her hangi birine örneğin 40 olucaksanız kestiğiniz son yaratığın siz seviye atladıktan sonra size bir veya daha fazla etki bırakması durumunda puanlar 0 lanmıyor.Fotoğraf almak nasip olmadı ama denedim örneğin tepegöz kestiniz seviye atladınız kanatması üzerinizde kalıp sizin canınız seviye atladığınızdada azalıyorsa yetenek puanları 0 lanmaz aksi durumunda 0 lanır ve yeniden dağıtırsınız bu güncellemeyi getirdiklerinde bundan haber verdikleri hakkında bir bilgim yok ama konu açmak istedim bir çok kişi bilmiyordur ben bunu bilmeyenler için açtım.
Genel Etkileşim kısmını çok kişinin görüp öğrenmesi için seçtim.

İyi Forumlar / Oyunlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Yetenek SIFIRLANMASI...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

yanlış biliyorsun 35 te 0 lanmıyor zaten.30 dan sonra en son 40 ta sıfırlanır o kadar.diğer konu için bişey diyemiyecem farketmediğim bir hata :D
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhabalar

Her 5 levelde bir yeteneklerin sıfırlanması bizim yararımıza yapılan bir güncellemedir.
Makine parası verilmemesi ve yeteneklerin tekrardan düzenlenebilmesi için verilen ekstra bir özelliktir.
Siz level olarak ilerledikten sonra zaten 0-5ten 0-10 ilerlediğini görüceksinizdir.

Bilginize ...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

turkoxHAMSTER yazdı:yanlış biliyorsun 35 te 0 lanmıyor zaten.30 dan sonra en son 40 ta sıfırlanır o kadar.diğer konu için bişey diyemiyecem farketmediğim bir hata :D
ben öle biliodum o zmn yanlışım var :D o konuda ama lwl atlayıp zeihr benzeri alınca 0 lanmıor belli levellerde :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ben 40 seviye oldugumda sıfırlanma beklıyordum. fakat olmadı bende sanırım 40 a kadar diyerek üzerinde durmadım. Atladıgımda bende tepegöz kesiyordum (malum maden çekerken buyudu char 29 lwl 40 lwl arası sürekli topazda kaldı). sen bu uyarıyı yapınca olabilirliğini farkettim.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Dikkatiniz için teşekkürler AR-GE ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirilmiştir.

İyi Forumlar.
Koray YAR
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Hellriders yazdı:Merhaba;

Dikkatiniz için teşekkürler AR-GE ekibimiz konu ile ilgili bilgilendirilmiştir.

İyi Forumlar.
Teşekkürler ne kadar eksiğimiz olsada doğru bi konuya deyinmişsek umarım mesaj yerine varmıştır :)
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

yooo ben 39 lwl büyücümü kasarken ex 99 du 10 karacinin arasına girdim üstümde en az 10 asit vardı biriini pert ettim yetenekler sıfırlandı ne ayak ?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Tokerx yazdı:yooo ben 39 lwl büyücümü kasarken ex 99 du 10 karacinin arasına girdim üstümde en az 10 asit vardı biriini pert ettim yetenekler sıfırlandı ne ayak ?
kanatma etkısınde oluyor galıba
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

sen level atladığında snn atladığın level de kestiğin yaratığın etkisi yoksa bu 0 lanır snn kestiğin yaratıklar seni ilgilendirir dostum kesmediğin yaratıkların attıkları asit sen level atladıktan sonra kalsda kendileride dalıyordur ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön