SEVİMSİZ GÜNCEL!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SEVİMSİZ GÜNCEL!

Mesaj gönderen Ocipres »

Oyun şunu gösterdiki her güncellemede bütün dengeler değişiyor.Bir açıdan iyi ,bir açıdan bıkkınlık hissi veriyor bu.Bir güncelde en iyi savaşçı Ahmet,en iyi şifacı Mehmet,en iyi büyücü Hüseyin.Peki diğer güncelde ?.Onca çabala,koşuştur birde bakmışsın hiçbir değeri kalmamış itemlerle oyunun bir yerinde geziniyorsun :) .Her güncellemede bu böyle olacaksa bizim bu kısır döngüye dengeleyici çözüm üretmemiz gerekecek.Oyunun bu yan gidişini dengeleyecek,balansını tutturacak çözüm ; Oyun içi projeler geliştirmek.Hayatımın her safhasında yaşadığım yere aklın,mantığın hüküm sürmesiyle rahatı buldum.Yer aldığım her platformda bana sunulanla yetinmek istemedim.Çoğunluğun yaptığı hep baremin ortasıdır.Zaten başarabileceğiniz sizden istenir.Oyunu etkileyecek oyun içi projeler,davranış biçimleri bizleri farklı kılacaktır.

Kişisel egolarını hırslarını dizginleyen,akıllı,mantıklı,öngörüsü olan oyun arkadaşlarıyla bunu başarabilmek çokta zor değil.Hadi bulamadın.Sen dene :) .Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
querillaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SEVİMSİZ GÜNCEL!

Mesaj gönderen querillaa »

HakLısın Gayet KatıLıyorum sana

Saygılarımla

IIICheGueVaRaIII

“Genel Sohbet” sayfasına dön