böyle bi konuyu niye açtım bakıyorum loncalar birer birer çöküş içinde ve grup bölgeleride buna dahil gelişiyle yeniden ortaya çıkan ferdi davranışlar.karizmatik ve lider kişinin ortaya çıkmasına zemin hazırladı.
grubun üstünlügü sona erdi devir yine tek tapanca takılmak.hep madalya verdiler ama ben madalya istemedim grubu veya loncayı ortaya cıkarmak önemli degil öenmli olan tek başıan yaptıgın iş güç ve kararlılığındır.
KARİZMATİK LİDER GÖSTEREBİLECEGİNİZ??KİM??
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
KARİZMATİK LİDER GÖSTEREBİLECEGİNİZ??KİM??

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: KARİZMATİK LİDER GÖSTEREBİLECEGİNİZ??KİM??
hll olsun.ahsu6344 yazdı:böyle bi konuyu niye açtım bakıyorum loncalar birer birer çöküş içinde ve grup bölgeleride buna dahil gelişiyle yeniden ortaya çıkan ferdi davranışlar.karizmatik ve lider kişinin ortaya çıkmasına zemin hazırladı.
grubun üstünlügü sona erdi devir yine tek tapanca takılmak.hep madalya verdiler ama ben madalya istemedim grubu veya loncayı ortaya cıkarmak önemli degil öenmli olan tek başıan yaptıgın iş güç ve kararlılığındır.
tek başıma teke tekte karşı klandan kesemıcem adam yoktur dıyebılırım.
-
- İskele Babası
İbrahimking Senın Su Forum Yorumlarına Bakıyorumda FuLL Sallamasın Be Arkadasım Yok kesemıcegım adam yokmus ustunde Bır Tane Şaheser Yok Sacma Sacma Konusma. En Karızmatık Lider ? En Guclu Loncanın Lideri Bu Herhalde RoA Lideri
KEs ozaman
Takıo - ŞAHXHAN - Uniqtürk - ATABEY - Cacabey - Daha bissürü kişi Bunları kesmeyı bırak el alamazsın
KEs ozaman
Takıo - ŞAHXHAN - Uniqtürk - ATABEY - Cacabey - Daha bissürü kişi Bunları kesmeyı bırak el alamazsın
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Adam KingYavuzselim yazdı:İbrahimking Senın Su Forum Yorumlarına Bakıyorumda FuLL Sallamasın Be Arkadasım Yok kesemıcegım adam yokmus ustunde Bır Tane Şaheser Yok Sacma Sacma Konusma. En Karızmatık Lider ? En Guclu Loncanın Lideri Bu Herhalde RoA Lideri
KEs ozaman
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Ibrahimcim karşı klandan kesemiceğim adam yok ne demek, harcarlar seni :lol:
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
atabey yazdı:Ibrahimcim karşı klandan kesemiceğim adam yok ne demek, harcarlar seni :lol:

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
kanatma atıınca karı gıbı kacıyosunuz.sonra ozelden kanatma atma yıyosa deyıp gezıyosunuz.bız sızın ıksır ıcmenıze bısı demıyoruz.ne buyumle ne savascımla kımseye boyun eymem klandaYavuzselim yazdı:İbrahimking Senın Su Forum Yorumlarına Bakıyorumda FuLL Sallamasın Be Arkadasım Yok kesemıcegım adam yokmus ustunde Bır Tane Şaheser Yok Sacma Sacma Konusma. En Karızmatık Lider ? En Guclu Loncanın Lideri Bu Herhalde RoA Lideri
KEs ozaman
vs demıyorum klan dıyorum
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
siz balınıza şaheser düşürüp afra tafra yapcanıza,gidin oyununuzu oynayın.bi ejder bastınız dıye kral olduk sanıyorsunuz.
konuyu kişiselleştirmeyin,adam güzelce bi soru sormuş herkes bana yükleniyo :mrgreen:
konuyu kişiselleştirmeyin,adam güzelce bi soru sormuş herkes bana yükleniyo :mrgreen:
Kendisini tanımıyorum ama ATABEY 'de karizmatik lider havası var :lol:
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şaheserleri bala mı düşürdük ? Al işte ya