İncelemeler ne zaman bitecek?
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İncelemeler ne zaman bitecek?
Bilen varsa bi açıklama getirsin lütfen
:arrow:
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
Re: İncelemeler ne zaman bitecek?
Haksız kazanç ciddi bir hatadır. Bu hatada en fazla sıfır kişinin bu olaydan etkilenmesi için uzun incelemeler gerektiğini belrtmek isterim. Bu konu için lütfen forumlarda konu açmayınız.
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Selamlar;
Adamlar ceplerindeki sınırsız para ile Bir menekşeyi 70 milyon, Bir ganodermayı 45 milyon,Bi mavi topazı 15 milyon fiyata tırmandırdılar.
Piyasanın durumuda önemli bence inşallah bunun içinde bir çözüm düşnüyorsunuzdur...
Saygılarımla.
Adamlar ceplerindeki sınırsız para ile Bir menekşeyi 70 milyon, Bir ganodermayı 45 milyon,Bi mavi topazı 15 milyon fiyata tırmandırdılar.
Piyasanın durumuda önemli bence inşallah bunun içinde bir çözüm düşnüyorsunuzdur...
Saygılarımla.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Evet haklı Sınız ama 1 aydır Ben O her kim yaptıysa onların sucunu yukluyemem bize bunu söylermisiniiz . ? Sahte parayla Normal İKV parasını nsıl ayırt edebiliriz . yani siz bizi uyardınızdamı biz algılamadık sahte parayla item maden vb. alışverişi yaptık HA siz deseydiniz Sahte para mavi olur Düz para siyah diye Yapmazdık HAKSIZMIYIM ??
Şimdi bekliyorum Yasaklananlarda MEgaStar var ben ona iridyum falan Satmıştım onun parası bendeydi o aklıma geldi büyük ihtimal ondan oldu benimki Ama sunu söyleyin benim ne sucum vardıda ben mi anlayamadım sahteyi gerçeği ?? buna cevap istiyorum Dahada Beklemek istiyorum Bir cevap İstiyormm.. :arrow:
Şimdi bekliyorum Yasaklananlarda MEgaStar var ben ona iridyum falan Satmıştım onun parası bendeydi o aklıma geldi büyük ihtimal ondan oldu benimki Ama sunu söyleyin benim ne sucum vardıda ben mi anlayamadım sahteyi gerçeği ?? buna cevap istiyorum Dahada Beklemek istiyorum Bir cevap İstiyormm.. :arrow:
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
tamam teşekkürlerEfendiKisi yazdı:Haksız kazanç ciddi bir hatadır. Bu hatada en fazla sıfır kişinin bu olaydan etkilenmesi için uzun incelemeler gerektiğini belrtmek isterim. Bu konu için lütfen forumlarda konu açmayınız.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
O hak yiyen mahlukların devamı gelecekdir millete rezil olup oyunu tekrar oynaya devam ederseler karakterleri yoktur demekdir onlara yağ çekenlerde kime yağ çektiklerini iyi anlarlar umarım...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM