Mektup Etkinliği [ Kurtreis'e ] 02.02.2011 !

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RoneeY
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Mektup Etkinliği [ Kurtreis'e ] 02.02.2011 !

Mesaj gönderen RoneeY »

Tek kelime ile harika bir etkinlik..!
Etkinliği başlattığın için başta sana olmak üzere mektup yollayanlara ayrıca tek tek teşekkürlerimi sunuyorum..

Mektubumu yolladım..

İyi günler..
Resim

Resim

Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Berkopasa »

sa arkadaşlar.beni bazıalrınız bilir bazılarınız belki tanımaz ben şuanda muratın(Kurtreisin) yokluğunda kurtlarx lonca başkanlığını yapmakatayım.bu konu dışında ayrıca ben muratın eniştesiyim.Celal kardeşimin bana bu fikri ilk duyurduğunda çok mutlu oldum yemin ederim ki gözlerm doldu.kendisine loncam adına tılsım adına ve şahsım adına çok teşekkür ederim.Celal kardeşimin dediği gibi oyun içinde birçok kez kendisiyle kavgalarımız olmuştur ama bunlar oyunda kaldı,önemli olan şimdi muratın bu zor günelrinde kendisine ufak demiycem büyük bir moral kaynağı olucak bu mektup organizsayonunu gerçekleştirmektir.daha 2 gün önce bana mektup yazmış ve aklı hala bu oyunda ve sizlerle onu bilin.kendisi bu oyuna çok bağlı ve herkesten haber almak isitiyor.Muratı seven veya sevmeyen herkes katılabilri bu organizasyona ama herkesin malumu olduğu üzere hayat kime nerde ne zmaan ne gibi sürpriz yaapcağı belli olmaz.herşey insanalar için.o yüzden sizlerden ricam bir selam bile olsa bu olayaa katılın.Tılsımdaki herkesin bu olaya kayıtsız kalmaycğaını umar şimdiden herkese çok teşekkür ederim.ayrıca loncadaki arkadaşalrımzın mektupları eline ulaşmış muratımın hepsinden Allah razı olsun,çok sevinmiş.Gerekli duyuryu oyun içinde gene yapabilirz.tabi ki forumu takip etmeyen arkadaşalrımız çoğunlukta ama önemli olan boyel bi fikrin kabul görmesi.AmisossPitbull kardeşim yani celal kardeşim emeğine eline sağlık şimdiden.
dah
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Öncelikle KurtReiss'in zor durumda olduğunu söylüyorsunuz hakkınızı helal edinde sormak istiyorum;
Zor durum derken maddi mi manevi mi? tam olarak anladımda...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar Murat şu anda bilmeyenelr için tekrar söylüyorum bir kavgdan dolayı cezaevinde yatmakta.konu ne diye merak edenelr varsa ayrıldığı nişanlısının ailesiyle kavga etti.haklı yada haksız onu tartışmıycam ama şunu bilin ki murat adet ve törelerine çok bağlı bir Türk genci.ne denek istediğimi herkes anlamıştır.kaldıramayacağı bir konu oldu ve sonuç boyle oldu.muratın içerde olmasına sebep ne bir hırsızlık ne bir tecavüz nede başka yüz kızartıcı bir suç sadece ben eminimki boyle bir durum karşısında her Türk gencinin yapabileceği şeyleri yapmıştır.o konuda herhangi bir pişmanlığı ve yüzünü kızartcak bi konu yoktur.mektup konusuna katılan bir iki satır yollayan yada ne bilim en ufa kbir katksı olan herkese en içten teşekkürlerimi bildirrim.Hepinizden Allah razı olsun.iyi ki varsınız ve muratım sizlzeri tanımış.benim oyuna başlamama da murat vesile olmuştur.bu oyun için ne kadar fedakrlık ettiğini herkesten çok ben bilirm ve buna değdiğini görmek beni çok duygulandırdı.

Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Şahsi olarak mektup yollamıştım, tekrar bu etkinliğe de katılmak isterim. Çok güzel fikir gerçekten tebrik ederim Celal abi, hele hele düşüncen çok ayrı bir güzelliğe sahip, aynen söylediğin gibi bu oyundaki tartışmalar bu oyunda kalmalı, yürekten tebrik ediyorum seni...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Merhaba arkadaslar,
Bir cok arkadasimiz etkinlige katiliyor olmasi sevindirici.
Ancak belirtmek istedigim bir husus var ;
Ozel mesaj atip sadece selam soyleyin gibi laflar kullanmayalim.
Mektup gonderenlerin haricinde mektubun en son bolumune " tilsim'in selami var " diye not dusecegim.
Bu yuzden sadece adim yazsin diyenlerin hic yoksa hal hatir sormalarini temenni ediyorum.
Aksi takdirde sadece selam gonderenlerin ismi yazilmayacaktir.

Not : telefondan erisim sagladigim icin bir kac imla hatasi yapmis olabilirim. Ozur dilerim.

Resim
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Böyle vefa kokan bir düşünceyi dillendirip ,Biz tılsım sunucusu oyuncularına vefakar davranmak konsunda öncülük eden ,Celal kardeşimi kutluyorum .
Murat kardeşimin ,şu anda bulunduğu durum elbette oldukça üzüntü veriyor . Yüce yaratıcı , Murat kardeşimize hayırlı kapılar açsın. Özgürlüğüne kavuşmasını hepimiz çok istiyoruz . Umarım ceazısını ödeyip tekrar aramıza katılacağı günleri hepimiz görürüz. Allah c.c sabır versin ,en çabuk şekilde özgürlüğüne kavuştursun . Amin .
aristoklat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aristoklat »

gecekten güzel bir etkinlik ben pek foruma takılan biri eğilmi ama celal kardesimi saygılya selamlıyorum.önecelikle muratla pek oyle tam sohbet etmişliğimiz yok sadece oyun ıcınde konustuklarımız var o kadar
ama durumunun nasıl oldgunu bilirim gercekten geçmiş olsun ve Allah yardımcısı olsun. bu kadar seveni varken zaten bizde diyecek bir laf düşmez .tekrradan söylüyrom kendisine Allah yardımcısı olsun sevenierine ve tadıklarınıa da inşaalh en yaknı zamanda yanmızda görürüz ....
aristoklat
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

celal kardeşim sana faceden cep telefonumu yollıycam.herhangi bi sıkıntı olursa ulaşırsan çok sevinirim.bu illa oyun için değil gerçek hayatla da ilgili olabilir elimden geldiğince yanındayım bunu bilmiş olasın.

Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Arkadaşlar çok güzel ilgi ve alaka var. Alakanızdan ötürü hepinize teşekkürler.
Ancak daha fazla mektup olsun diye düşünüyorum.
Lütfen az çok içinizden geçeni kelimelere döküp küçük de olsa bir şeyler yazmanızı istiyoruz.
Mektuplarınızı Celal (AmisosxxPittbuLL) a özel mesaj ile veya bana özel mesaj ile göndermenizi bekliyoruz.
Tılsımın ne kadar büyük bir aile olduğunu ve arkadaşlarımıza verdiğimiz değeri herkese gösterelim...

“Genel Sohbet” sayfasına dön