1) Herkez farketmiştir bazı yaratklara 100 eksık veya 100 fazla vuruyoruz mesela. ucan muhafız yan yana 2 tane brısıne 4.135b dıgerıne ise 3.800b bırısı 2 vursta olüyor dıgerı 3 vruşta ; canı az olan ucan muhafıza 3.800 canı cok olan muhafıza ise 4.135 vuruluyor heralde oyunu dengelesın dıe canı az olana + zırh verılıo ben oyle dusunuyorum.
2) Bı cogumuz için merana gıderken bombalar acayıp sorun olyor demi :? ben 1 yol buldum işe yarıyor patlatmadan karsıya gece bılıyoruum. bombaya 4 3 adım kala kabayı yurusu ıle yuryoruz ve bombanın olmadıgı yerı hedef secıyoruz tam o anda alt f4 yapıyorz oyuna gırdıgımızde ise bombalar patlamamış ve biz karsıya gecmiş oluyoruz :geek:
3) Wste hıle ama kimse yemez

ılkbasta hasar ıksırını içiyoruz sonra sanıye sayması gecıyor ve onun uzerıne bırde kudret(enerjı ıksırı) ıksırı ıçtıgınız zamn kafanız 1 milyon

:twisted: kudret (enerji) ıksırınn sanıyesı gecınce uzerınız de bulunan ıksırlerın etkısı kalkıyor.
4) Görev için emin onune gıdecegım ve ben klanda oldugum ıcın sorun oluyor. :? gıtmeden ölduruyorlar

cok basıt 500 kpnız varsa savaş lardan (1 2 3) bırısıne gıryorz ve alt f4 e.ö sancakta doguyoruz yol kısalıyor.
5) Maden cekemıyorum nasıl benım önumen alıyorlar bıktım

Maden uzerınde bır nokta var ona devamlı basılı tutuyorz dırek cıkan madenı dogdugu dakkada cekıyoruz. Hangi nokta derseniz soylersek olmaz ama bı kac prak yaparsanız maden uzerınde cok basıt hemn anlarsınız kısa yolunu. :geek:
Eger oyun hakında sizinde ılgınızı ceken veya sunu ogrenmenızde yarar var dıyorsanız paylaşalım..!