ARKADAŞLAR IKV YÖNETİMİ HER SEFERİNDE:'IKV YÖNETİMİ İÇİN SİZİN ÖNERİLERİNİZ ÖNEMLİDİR'DİYOR.
ŞU EJDER MALZEMELERİNİN HAFİFLEMESİ İÇİN
YADA
MADENLER HAKKINDA ÇÖZÜM BULMASI İÇİN
HERKES DESTEĞE BİR KERE MAİL ATSIN.ATANLARINDA YORUM YAZMASINI RİCA EDİYORUM.
HERKES İÇERİ SES GETİRME ZAMANI ŞİMDİ!!!!
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: HERKES İÇERİ SES GETİRME ZAMANI ŞİMDİ!!!!
Merhaßalarxbladex5 yazdı:ARKADAŞLAR IKV YÖNETİMİ HER SEFERİNDE:'IKV YÖNETİMİ İÇİN SİZİN ÖNERİLERİNİZ ÖNEMLİDİR'DİYOR.
ŞU EJDER MALZEMELERİNİN HAFİFLEMESİ İÇİN
YADA
MADENLER HAKKINDA ÇÖZÜM BULMASI İÇİN
HERKES DESTEĞE BİR KERE MAİL ATSIN.ATANLARINDA YORUM YAZMASINI RİCA EDİYORUM.
ßu isteqi Hemen Hemen hepimiz istemişizdir. ama imkansız artık Ejder Asa Reçetesinni qüncellenmesi.Kendımızı ßoşa umutlandırmayalım
iyi Forumlar,iyi eqlenceler.
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Merak ettim de klavyenin B tuşu ile G tuşu mu bozuk acaba..!adresbu yazdı: Merhaßalar
ßu isteqi Hemen Hemen hepimiz istemişizdir. ama imkansız artık Ejder Asa Reçetesinni qüncellenmesi.Kendımızı ßoşa umutlandırmayalım
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhaßalar.Silahci yazdı:Merak ettim de klavyenin B tuşu ile G tuşu mu bozuk acaba..!adresbu yazdı: Merhaßalar
ßenım kullandıqım harfler ne önemlı ki :S ßen ''B'' yi ßöyle ''ß'' kullananmak istiyorum. ''g'' yide ''q'' diye ßozukluqundan deqil :S ne İçeriqini deqilde Neden kullandıqım harfler dikkatini çekti.
Okurken özürlü olduğun izlenimini veriyor.Silahci yazdı:Merak ettim de klavyenin B tuşu ile G tuşu mu bozuk acaba..!adresbu yazdı: Merhaßalar
HİPHOPSTYLE
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

Adaş ağzına sağlık.. Üstü kapalı Türkçe'yi düzgün kullanması gerektiğini belirttim ama anlayış bu işte.. Ya da anlayışsızlık mı desem :?Kayzer yazdı:
Okurken özürlü olduğun izlenimini veriyor.
Dünya genelinde Türkçi'nin neden kullanılmadığını şimdi daha iyi anlamaya başladım. İKV dünyasında bulunan çoğu oyuncuların yazıları böyledir.
Türkçe'mizi; TüRKHçeLeştirmeyelim.
Türkçe'mizi; TüRKHçeLeştirmeyelim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

Hayır, iki gün sonra google'da arama yaparken aradığımızı da bulamayacağız, o olacak. :evil:
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
gitmeyin yasinimin üstüne bu kadar. Google "bunumu demek istediniz" diyor, o seni düzeltiyor merak etme 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Klan: Arzın Çocukları