YÖNETİM BİRAZ İLGİLENİN
-
- Acemi Savaşçı
YÖNETİM BİRAZ İLGİLENİN
mAlumdurki artık oyun zıvanadan cıkmış durumda her yerde itemsizlik sorunu var yeraltında yok denilecek kadar azaltıldı bir şaheser üretmek istiyen kişiye bu şarlarda ALLAH yardımcısı olsun diyorum maden cekmek tek care cekemeyenlerse item kasarak bu itemleri satarak para yapabilir ama ben pluslu bir oyuncuyum inanın ve yemin ederimki 2haftadır bana cöpten başka bişey düşmüş degil işportaynanda olacak iş degil degerli yönetim biz pluslular bu sıkıntıları yaşıyorsak plusu olmayan insan ve arkadaşlarımı düşenmek bile istemiyorum nereye ve nereye gitmekte oyun? grub bölgelerinden önce oyun inanılmaz zevkliydi şimdi oyuna bakıyorum bölgeye bakıyorum hep aynı kişiler acaba ikv kanmı kaybediyor sorusunu sormaktan kendimi alakoyamıyorum.savaşcıların azlıgı artık gözle görenecek şekilde bariz ortada savaşcıları sıgınak ve migrat kapılarına ne olur benide alın benide alın diye yalvartan bir ikv buna göz yuman bir yönetim.kısaca üzülmemek elde degil degerli arkadaşlar üstüne basarak ssöylüyorum şimdi cevre diyceksiniz ya her insan bu oyunda büyük bir cevreye sahib olamaz daha sıgınak migrat yüzü görmeyen 49 savaşcılar var soruyom ve soruyorum bu adam cemberlitaşa kendini nasıl hazırlıycak?bakacak olmuyor deniycek olmuyor ve emek verip kastıgı yoktan var ettigi karakterini ve oyunu bırakmak zorunda kalacak.ben bu durumda şunu düşünürüm itemi online süresi artsın diye azalttınız madenlerin üst düzey yükselmesini de isterseniz müdahele edip düzeltebilirsiniz fakat bunuda online süresine baglıyorum.kısa süre önce Gm ALIMI YAPILDI artık oyuncular oyun icerisindeki maddi sıkıntı yüzünden oyunda ne ana kalıyor ne avrat ne sülale saatler boyuu küfür izlemekten yoruluyor gözlerimiz 16 yaşında bir birey düşünün bu oyunu oynayan şahsen ben onun velisi olsam ve o küfürleri görsem birdaha bu oyunu oynamasına müsade etmem.kısaca oyunda düzeltilmesi gereken okdar cok şey varki bunlar düzeltilirmi hic ama hic sanmıyorum.bari itemde cimrilik yapmayın.hoşcakalın
Re: YÖNETİM BİRAZ İLGİLENİN
mevlut beye iletmiyorlar bu sıkıntıları
-
- Acemi Savaşçı
bedava item istemiyoruz bedava emek verilmeden yapılan hic bir şey istemiyoruz olus paketinde vaadedilen daha fazla item şansını istiyoruz online süreler yüzünden cöp itemler receteler istemiyoruz hakkımız olanı istiyoruz 2haftadır kasıyorum tek 1m bile eden bir item düşmüş degil online sürem günlük 8saat şans diyceksiniz hayır online süre icin menfaat cıkar evet bu konuların mevlut beye iletmediklerine bende eminim ama bir şekilde ulaşcam yeter artık küfürbaz ettiniz insanları istedigimiz biraz ilgilenin yaptıgınız tek şey oyunda artistlik..
betadakisennn yazdı:mAlumdurki artık oyun zıvanadan cıkmış durumda her yerde itemsizlik sorunu var yeraltında yok denilecek kadar azaltıldı bir şaheser üretmek istiyen kişiye bu şarlarda ALLAH yardımcısı olsun diyorum maden cekmek tek care cekemeyenlerse item kasarak bu itemleri satarak para yapabilir ama ben pluslu bir oyuncuyum inanın ve yemin ederimki 2haftadır bana cöpten başka bişey düşmüş degil işportaynanda olacak iş degil degerli yönetim biz pluslular bu sıkıntıları yaşıyorsak plusu olmayan insan ve arkadaşlarımı düşenmek bile istemiyorum nereye ve nereye gitmekte oyun? grub bölgelerinden önce oyun inanılmaz zevkliydi şimdi oyuna bakıyorum bölgeye bakıyorum hep aynı kişiler acaba ikv kanmı kaybediyor sorusunu sormaktan kendimi alakoyamıyorum.savaşcıların azlıgı artık gözle görenecek şekilde bariz ortada savaşcıları sıgınak ve migrat kapılarına ne olur benide alın benide alın diye yalvartan bir ikv buna göz yuman bir yönetim.kısaca üzülmemek elde degil degerli arkadaşlar üstüne basarak ssöylüyorum şimdi cevre diyceksiniz ya her insan bu oyunda büyük bir cevreye sahib olamaz daha sıgınak migrat yüzü görmeyen 49 savaşcılar var soruyom ve soruyorum bu adam cemberlitaşa kendini nasıl hazırlıycak?bakacak olmuyor deniycek olmuyor ve emek verip kastıgı yoktan var ettigi karakterini ve oyunu bırakmak zorunda kalacak.ben bu durumda şunu düşünürüm itemi online süresi artsın diye azalttınız madenlerin üst düzey yükselmesini de isterseniz müdahele edip düzeltebilirsiniz fakat bunuda online süresine baglıyorum.kısa süre önce Gm ALIMI YAPILDI artık oyuncular oyun icerisindeki maddi sıkıntı yüzünden oyunda ne ana kalıyor ne avrat ne sülale saatler boyuu küfür izlemekten yoruluyor gözlerimiz 16 yaşında bir birey düşünün bu oyunu oynayan şahsen ben onun velisi olsam ve o küfürleri görsem birdaha bu oyunu oynamasına müsade etmem.kısaca oyunda düzeltilmesi gereken okdar cok şey varki bunlar düzeltilirmi hic ama hic sanmıyorum.bari itemde cimrilik yapmayın.hoşcakalın
KARDES SONUNA KADAR HAKLISIN OYUN GITDIKCE KOTUYE GIDIYOR AMA KIMIN UMARUMDA YA EN BASITI KENDI OYUNCALARININ NICK LERINDEN BILE PARA KAZANMAYA CABALIYAN BIR OYUN DAN NE KADAR ADALET BEKLIEYEBILIRIZ KI.....
KISACASI OYUNCU EMEGI PARAYLA KIYASLANIRMI YA OKADAR SAAT EMEK ZOR GOREWLERI YAP SONUC 0 ....
ARTIK BIRAZ OLSUN SU OYUNU DUZELTMEYE UGRASSIN ADMINLER GMLER...
MADEN LER ORTADA FIYATLARI ITEM DESEN ZATEN DUSMUYOR...PLUS DIYOSUNUZ ALIYORUZ SONUC NE ITEM NEDE BASKA BIRSEY...ZATEN MADEN DE OTURSAN KAÇ KISI VAR HERKEZ BILIYOR MADENIN BASINDA KAÇ KISININ OLDUGUNU ....KISACASI BIRAZ OLSUN ARTIK ILGI LENIN SU OYUNLA YOKSA GITTIKCE KAN KAYBEDICEKSINIZ....
IYI FORUMLAR...
OYUN BİTTİGİNDE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA GİRER...
xxBAYRxx
xxBAYRxx