susturulma lütfen bakın
susturulma lütfen bakın
arkadaşlar çarım 8 gündür suskun ..! kaç gnlk susuturlnadan nereden bKcam yardım ltfen..!
Re: susturulma lütfen bakın
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek için :arrow: http://istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Ceza sistemi hakkında bilgi için :arrow: viewtopic.php?f=46&t=48529
İKV Destek için :arrow: http://istanbuloyun.com/support.aspx
Yeni Ceza sistemi hakkında bilgi için :arrow: viewtopic.php?f=46&t=48529
- AHTAPOT
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: TEŞKİLAT-I MAHSUSA
cezaları arttırmışlar.. maşallah. ama çözüm cezaları arttırmaktan geçmez. hem serverla ilgilenme koy oraya bir şikayet butonu oturduğun yerden ver cezayı ver cezayı ...
kardeşim ceza versen ne olur adam 3 saat küfür ediyo ana avrat soy sop gidiyo 7 gün susturulma alıyo bir başkası birine "hadi ordan sıpa oyununa oyna" dese o da 7 gün susturulma alıyo.
bence öncelikle GM lere yetki verilip online olmaları sağlanmalı. adamı GM yapmışlar başka çarla adam cayir cayir grup bölgelerinde takiliyo böyle GM lik olmaz. önce sistemini düzelt sonra cezalara el at.
Bir de kim talep etmiş allah aşkına cezaları arttırın diye. oyunculardan gelen talepmiş. hep övünüyorsunuz şu kadar oyuncu var diye cezaları arttırmak için kaç kişiden talep geldi bilmek isteriz doğrusu. Ceza ile ilgili talepler değerlendiriliyo ama başka taleplerin yüzüne bakılmıyo..
"Saf Maden Çıkma Oranı Arttırılsın" talebimizin yüzüne bakılmıyo ama cezalar zart diye yükseltilebiliyo. birakin bu işleri. icraat yapın. yasakçi zihniyetten vazgeçin.
kardeşim ceza versen ne olur adam 3 saat küfür ediyo ana avrat soy sop gidiyo 7 gün susturulma alıyo bir başkası birine "hadi ordan sıpa oyununa oyna" dese o da 7 gün susturulma alıyo.
bence öncelikle GM lere yetki verilip online olmaları sağlanmalı. adamı GM yapmışlar başka çarla adam cayir cayir grup bölgelerinde takiliyo böyle GM lik olmaz. önce sistemini düzelt sonra cezalara el at.
Bir de kim talep etmiş allah aşkına cezaları arttırın diye. oyunculardan gelen talepmiş. hep övünüyorsunuz şu kadar oyuncu var diye cezaları arttırmak için kaç kişiden talep geldi bilmek isteriz doğrusu. Ceza ile ilgili talepler değerlendiriliyo ama başka taleplerin yüzüne bakılmıyo..
"Saf Maden Çıkma Oranı Arttırılsın" talebimizin yüzüne bakılmıyo ama cezalar zart diye yükseltilebiliyo. birakin bu işleri. icraat yapın. yasakçi zihniyetten vazgeçin.
Alim ile Sohbet Mercan İle İNCİDİR,
Cahil İle Sohbet Tende Canı İNCİTİR...
Cahil İle Sohbet Tende Canı İNCİTİR...
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
konuyla ilgili 1veya 2 mail atmıştım tam hatırlamıyorum. cezaların artması bana göre iyi oldu. bahsettiğin ana avrat söven kişiler genellikle 1lvl karakter oluyor o konuyla ilgili oyunda sürekli bir gm olması ancak çare olabilir. bu açıdan bakınca eski yönetici sistemi daha iyiydi. bakalım ona da bişeyle düşünürler heralde.AHTAPOT yazdı:Bir de kim talep etmiş allah aşkına cezaları arttırın diye.
bir varmış bir yokmuşum
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
Eskisi gibi yöneticilerin oyunda olması iyi olur ama benim bir düşüncem var yönetici oldukları belli olmayan charlarla yaparsalar yöneticiler kimin olduğunu anlayamazlar arkadaş listesinede ekliyemezler buda kavgayı önler gibi birşey kavga veya küfür ederselerde ne olcağını iyi bilirlerPROF yazdı:konuyla ilgili 1veya 2 mail atmıştım tam hatırlamıyorum. cezaların artması bana göre iyi oldu. bahsettiğin ana avrat söven kişiler genellikle 1lvl karakter oluyor o konuyla ilgili oyunda sürekli bir gm olması ancak çare olabilir. bu açıdan bakınca eski yönetici sistemi daha iyiydi. bakalım ona da bişeyle düşünürler heralde.AHTAPOT yazdı:Bir de kim talep etmiş allah aşkına cezaları arttırın diye.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM