Ay ezik herif 9700 vurmuş seviniyor Acıdım sana Mfatih :twisted:
Bu arada zırhın hayırlı olsun M.Ali darısı RoA daki tüm zırhsız arkadaşlara
Salakmısın ben en son bıraktığımda savaşçının 10 bin vurması iyi bişeydi... Büyücüyle karşılaştırıyosan o apayrı bi hata eziğin önde bayrak sallayanı Gökay
Yaw üle deme şimdik mubarek inat etti bana zırh düşmüyo ne biçim iştir ben anlamadım ama düşmüyo arkadaş çarda bi sakatlık var ben onu bi kadimin oradaki suya sokup sokup çıkaram bi kendine gelsin
Yaw üle deme şimdik mubarek inat etti bana zırh düşmüyo ne biçim iştir ben anlamadım ama düşmüyo arkadaş çarda bi sakatlık var ben onu bi kadimin oradaki suya sokup sokup çıkaram bi kendine gelsin
Kadimi haftasonuna erteliyoruz arkadaşlar.Tolga nın işi varmış bugün,benimde ekran kararıyor sık sık bende çeviremem.Haftasonu kesicez inşallah iyi forumlar...
Ay ezik herif 9700 vurmuş seviniyor Acıdım sana Mfatih :twisted:
Bu arada zırhın hayırlı olsun M.Ali darısı RoA daki tüm zırhsız arkadaşlara
Salakmısın ben en son bıraktığımda savaşçının 10 bin vurması iyi bişeydi... Büyücüyle karşılaştırıyosan o apayrı bi hata eziğin önde bayrak sallayanı Gökay
Bırak şimdi ezik herif
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi ]
Cesurlar yazdı:Kadimi haftasonuna erteliyoruz arkadaşlar.Tolga nın işi varmış bugün,benimde ekran kararıyor sık sık bende çeviremem.Haftasonu kesicez inşallah iyi forumlar...
İnan güzel oldu benimde 1 Arz 3 Lodos karakterim var hafta sonu(Pazar günü) istediğiniz saate toplanalım