Lütfen Yardımcı Olun
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen Yardımcı Olun
Benim Bilgisayarımda İstanbul Kıyamet Vakti Açılmıyor Wep sayfası Gezintisi İptal diyor Sunucu seçip tıkladıhımdada beyaz sayfa çıkıp bu yazıyı yine veriyor Lütfen Yardımcı Olurmusunuz :?
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Lütfen Yardımcı Olun
Arkadaşlar Eminönü sunucusundan Arzlardan Şifalıece Yardımcı olurmusunuz İkv açılmıor beyaz sayfa verip wepte gezinti iptal diyor lütfen cevaplarınızı bekliyorum 
ikv bilgisayar sınayıcı ile bilgisayırınızın özelliklerinin ikvyi çalıştırmak için uygun olup olmadığını denetleyiniz. Bilgisayar sınayıcıya http://www.istanbuloyun.com/download.aspx adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca internet ön belleğinizi ve internet geçmişinizi temizleyiniz.
-
- Salgın Koruyucusu
Teşekürler ama sınayıcıdan sınadım sisteme uygun çıktı Halada devam edio wepte gezinti iptal çıkıyo adı yazma yerlerinde daha çok bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin 
Bide İstanbul Kıyamet Vaktini Sil heryerden kaldır denetim masasından falan bi daha yükle benimde öle bi hata çıktı öyle yaptım düzeldi!!
Bendenxzevkxal
Emrexkeskin
İkvningüzeli
Kolay gelsin
Bendenxzevkxal
Emrexkeskin
İkvningüzeli
Kolay gelsin
-
- Salgın Koruyucusu
Tşkler Denedim ama tekrar Denicem daha fazla bilgisi olan lütfen paylaşsın hepimiz aynı oyunun oyuncularıyız yardım 
-
- Salgın Koruyucusu
Hadi arkadaşlar bileniniz varsa bi yardımcı olun
Tekrar yükledim sorun çözülmedi delircem
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Sen artık oyunu unut.. :|
DSN ayarlarınızı otomatik olarak ayarlayıp deneyiniz.
Kardeşim bide bilgisayarını sistem geri yüklemeden geri yükle onu de başlattan donatılar sistem araçlarında orda yazıyor bilgisayarını 1 2 gün önceye gel yada 1 hafta önceye düzelir belki iyi forumlar..