Sana katılmıyorum Arda. Ayrıca hiçkimse 183'ün kaldırılmasını düşünmüyor nedense ?Fianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
Yaratık Öldürme Görevleri Hakkında
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Yaratık Öldürme Görevleri Hakkında
BEYAZATLI
SINCE BETA
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar yapmayın,yaptığınız işte hiç engel yoksa bu bana zevk vermez açıkçası,bence bu resmen kolaya kaçmak. Engellere rağmen başarıya ulaşmak daha tatlı bence ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Tokerx yazdı:sorunu kendimde aramak mı ? loncada değilim loncala işleri bana göre değil bölgeden kadim görevi olan mühürlüye yazıp 1 saat beklediğin halde eğer hala mühürlü önünde 2 savaşçı varsa bu bir sorun demektir sanırım... :shock:Fianxaspendos yazdı:Arkadaşım kesemiyosan o senin organizasyon sorunundan kaynaklanıyodur . GM oyuna girip,kadim kesenlere mani olmuyor sonuçta , Kadim her zaman ki yerinde,kesemiyorsan sorunu kendinde ara biraz ...Tokerx yazdı:tabi ya..... haklısın .... bir kadim görevinin 5 ayda bir yapıldığı bir sunucuda oynamıyorsunFianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
Bunun bu konuyla alakası ne?
Nasıl bir fanatikliktir nasıl mantıktır çözemedim gitti. Biz oyunumuzun hatalı olmasını seviyoruz bumudur. Kimse görevler azaltılsın veya kolaylaştırılsın dememiş sadece hakkını vererek yaptığım görevi neden tekrar yapmak zorunda kalayım denilmiş. o zaman bu mantıktan gidersek oyun sürekli geri sarsın:
- Maden çekmiştim gitti
- bugün 10 saat oyun oynadım üç seviye atladım hepsi gitti
- item düşürdüm itemim kayboldu vs gbi yorumlara cevap olarak ta
bunu yazarız.
Saygılarımla...
- Maden çekmiştim gitti
bunu yazarız.
Fianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
Saygılarımla...
Sürç-ü lisan eylediysek affola....
- atmacaoglu
- İskele Babası
Teşekkürler...Geceee yazdı:Nasıl bir fanatikliktir nasıl mantıktır çözemedim gitti. Biz oyunumuzun hatalı olmasını seviyoruz bumudur. Kimse görevler azaltılsın veya kolaylaştırılsın dememiş sadece hakkını vererek yaptığım görevi neden tekrar yapmak zorunda kalayım denilmiş. o zaman bu mantıktan gidersek oyun sürekli geri sarsın:
- Maden çekmiştim gitti
bunu yazarız.
Fianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
Saygılarımla...
Bunun kolaya kaçmakla kesinlikle bi alakası yok ben yaptıgım görevi tekrar tekrar niye yapayım ?
Az önce 16.da düştüm yine...
3. olucak birdahakine şimdi bunlar kolay olsaydı kolayamı kaçmış olacaktım ?
Zaten bir çok MMOPRG'ta var bu özellik.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
DESTEKLİYORUMMMM!!!
Hiç unutmam 2008 Yılının Mayıs ayının sonlarıydı. Tılsım açılalı 1 yada 1.5 ay falan olmuştu
34 Lv idim ve Sultan görevim vardı. Tam 5 kere görev bitimine 1-2 sultan kala düştüm ve o gün sinirlendiğim kadar daha sinirlendiğimi hatırlamıyorum
Hiç unutmam 2008 Yılının Mayıs ayının sonlarıydı. Tılsım açılalı 1 yada 1.5 ay falan olmuştu
34 Lv idim ve Sultan görevim vardı. Tam 5 kere görev bitimine 1-2 sultan kala düştüm ve o gün sinirlendiğim kadar daha sinirlendiğimi hatırlamıyorum
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Zamanında çok istemiştik bunu hala yapılmadı.Desteğe çoook mesaj attım.İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir diyorum.Elimizden birşey gelmiyor.
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- atmacaoglu
- İskele Babası
Teşekkürler arkadaşlar,desteğe mesaj atalım...