Evet arkadaşlarım, kardeşlerim
Uzun bir müddettir oynadığım bağımlılık yapan asosyaleştiren bu ve benzeri oyunları bır çırpıta bırakmadıkça esiri olmaya, sağımı solumu görmemeye başladım.
Artık istanbul kıyamet vakti oyunumuzu bırakmaya karar verdiğimi bu platformdan duyurmaya karar verdim.
Seven, sevmeyen hakkı olan hakkını helal etsin benden yana helal olsun.
Herkeze oyun ve reel hayatında başarılar dilerim.
Unutmayin ki bu bir oyun üzmeye üzülmeye değmez kendinizi carınızla bağdaştırmayınız. Asıl oyun dışarda....
ilerde belki görüşmek üzere şimdilik elveda.....
ikv'ye elveda
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
ikv'ye elveda
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Re: ikv'ye elveda
Abi nereye yaa
Ban açılmadı sanırım... Sebep ile ilgili yönetimden bir cevap geldimi? Giden emeklerine üzüldüm...Önce charların çalındı yılmadın yeniden denedin char kastın üstünü hazırladın, tam oldu charların geri geldi bu defa ban olayı, kötü oldu. Ama aldığın karara saygı duymak düşer. Reel hayatında başarılar... Eğrisi ile doğrusu ile zaman geçirdik emek verdik karşılıklı varsa bir emeğim benden yana helal hoş olsun.
Kendine iyi davran....
Kendine iyi davran....
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
-
Ottomanarmy
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: ikv'ye elveda
Abi diyecek pek bir söz bırakmamışssın sözün bittiği yer diYe buna söylüyorlarmış demek.Metin'inde söylediği gibi hep bir aksilik .Bize sadece hakkımızı helal etmek düşer.Gerçek hayatında başarılar inşallah istanbula gelirsem görüşürüz mutlaka ararım seni.
ELVEDA...
ELVEDA...
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY