Evulation yazdı:Dedigim Gibi Sorun yok Ayrıca İsim deiştirme lazım olanlar söylesin belki isim deiştiribeilrm ben isteyen olursa verebilrm???
EYer gerçekten varsa özelime yollarmısın Dbsimsekkkdb karakterimi ... FaSTxSeaGlexDbxIYapacağım ... FAST a kadacağım .... çok önemli.... çok iyi olur varsa.... ŞİFACIM şaheserli olacak LONCADA olacak... iyi olur... sana ztn sölemiştim ben sivri adada ...
BU arada ELMAS... MANTAR ...AMETİST.. KALSEDON ..ÇIBANOTU .......... ...ÇIBAN ÇİÇEĞİ ............200 üstü. .116 lerde..220 lerde......97..........150 üstü bişi galiba....9 tane
LAzım olursa söleyin .... NEden ne kadar var altında yazıyor. Mataryallerin altındaki sayılar ne kadar olduğunu gösterio... Alexandirite dende 4 tane var...
ARKLAR Cengizinki bitti fln diyoruz ama BU gidişle 1 GANO 1 menekşe kalacak galiba ondan korkuyorum Fastxfacia ile Çölde maden çekiom Elmas sabah çekem belki çıkar Yarın OKULU KIRMICAM g,dem 2 gün kırdım
2 tane 1 im var GRUR duyuyorum Cezmi kanka snnde 1 tane dimi
ZOr hacı dersler Lise 2 SAYISAL bide çok kötü girio
ŞUBattatili önce kenan yapak junonda yaparız İTEMLERİN BANA DÜŞMESİ DİLEĞİYLE :lol: :lol:
Kenanı kesek görevim var hem şifacımda büyümle kestim ama şifacımla kesmedim ...
Hadi 1 GANO 1 MENEKŞE ...
:idea: Bitirelim Şu işi :arrow: ................. :twisted: ...............
İYİ OYUNLAR İYİ FORUMLAR İYİ AKŞAMLAR GÜNAYDIN KOLAY GELSİN .... ..... .. . Teh End :twisted: