GOKTURK vs Quake

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

GOKTURK vs Quake

Mesaj gönderen G0kTurk »

Arkadaşlar böyle bir konu ile sizleri rahatsız ettiğim için özür diliyorum .. Bu konuyu Quake karakterinin "yenilgiyi hazmedeyip tekrar tekrar vs ye davet etmesi" sebebi ile açmış bulunmaktayım ...

Önceki gece saat 00:30 civarı bölgeden vs teklif etti kabul ettim .. Tek el atalım sonra çıkıcam dedim peki dedi vs attık 1. eli aldım işte resim ;
Resim
Sonra arkadaşın ettiği söz "bu denemeydi test ettim nasıl vs atıyor diye bi el daha atıcaz " olmaz dememe rağmen tekrar geldi ve tekrar vs attık o elide aldım ve işte kanıt ;
Resim
Ve vs den sonra arkadaşın ettiği söz " acayip lag var tıklıyorum 2 sn sonra hareket ediyor " ben bunun üstüne madem öyle vs atma dedim ve tekrar dedi . Tekrar geldi ve 3 el olsun diye son bir vs attım ve bu vs yi de aldım işte kanıt ;
Resim

Ve bu vs bittikten hemen sonra çıkıcam vs bitti diye bölgeden yazdığımda arkadaşın eziklemesi garip geldi .. ettiği söz aynen şu şekilde " Sen kimsin de beni yeneceksin ezme" pardon ama 3*0'lık bir skor ne olduğumu açıklamaya yetmiyor mu ?
Bu tip sözlerin akabinde arkadaş hemen item show yapıyor .. İtemle güçlünün yanında sadece bir süstür ... Asıl güç "TECRÜBE ve AZİMDİR" ... <<<

Resim

Quake" Yenilgiyi kabul etmek zafer için bir umuttur ".. Bunu unutma .. 4 kişi arz sancağı basıp da tek başıma 4 kişiyi teke indirdim son kişi sendin .. 4 Kez seni kesmeye çalışmama rağmen kesemedim ve bunu bölgeden tebrik ederek zafer için bir umut yolu açtım kendime .. Ve dün de o yolun sonuna ulaştım .. Artık kim olduğumu biliyorsun ...

Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim ... İyi Oyunlar ...

G O K T U R K
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.

Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: GOKTURK vs Quake

Mesaj gönderen Strongxsifa »

G0kTurk yazdı:Arkadaşlar böyle bir konu ile sizleri rahatsız ettiğim için özür diliyorum .. Bu konuyu Quake karakterinin "yenilgiyi hazmedeyip tekrar tekrar vs ye davet etmesi" sebebi ile açmış bulunmaktayım ...

Önceki gece saat 00:30 civarı bölgeden vs teklif etti kabul ettim .. Tek el atalım sonra çıkıcam dedim peki dedi vs attık 1. eli aldım işte resim ;
Resim
Sonra arkadaşın ettiği söz "bu denemeydi test ettim nasıl vs atıyor diye bi el daha atıcaz " olmaz dememe rağmen tekrar geldi ve tekrar vs attık o elide aldım ve işte kanıt ;
Resim
Ve vs den sonra arkadaşın ettiği söz " acayip lag var tıklıyorum 2 sn sonra hareket ediyor " ben bunun üstüne madem öyle vs atma dedim ve tekrar dedi . Tekrar geldi ve 3 el olsun diye son bir vs attım ve bu vs yi de aldım işte kanıt ;
Resim

Ve bu vs bittikten hemen sonra çıkıcam vs bitti diye bölgeden yazdığımda arkadaşın eziklemesi garip geldi .. ettiği söz aynen şu şekilde " Sen kimsin de beni yeneceksin ezme" pardon ama 3*0'lık bir skor ne olduğumu açıklamaya yetmiyor mu ?
Bu tip sözlerin akabinde arkadaş hemen item show yapıyor .. İtemle güçlünün yanında sadece bir süstür ... Asıl güç "TECRÜBE ve AZİMDİR" ... <<<

Resim

Quake" Yenilgiyi kabul etmek zafer için bir umuttur ".. Bunu unutma .. 4 kişi arz sancağı basıp da tek başıma 4 kişiyi teke indirdim son kişi sendin .. 4 Kez seni kesmeye çalışmama rağmen kesemedim ve bunu bölgeden tebrik ederek zafer için bir umut yolu açtım kendime .. Ve dün de o yolun sonuna ulaştım .. Artık kim olduğumu biliyorsun ...

Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim ... İyi Oyunlar ...

G O K T U R K
her vsde kaç vurduğun kaç canla kestiğin dahil oyndan blgi vermen ytmdimi
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Tebrikler, temiz bir zafer ;)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Teşekkür ederim Senturk .. Bu konuyu sadece kendini yenilmez sanıp bölgeden atıp tutan Quake'nin isteği üzerine açtım ... İspat istedi .. İşte ispat ...Artık daha düzeyli konuşur bölgeden inşallah ..

Strongxşifa sana gelince .. Quake ile aramızdaki husumet seni alakadar etmez ... Olması gerekeni yaptığıma inanıyorum ..

İyi oyunlar ...

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.

quakexx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen quakexx »

Sen Ve benı Kesmek hahaha :D . Lag war dedm bıse olmas dedn Suan lagım yok . Gir İstedıgıne vs Atalım . Ole lag varken kesmek babayığıtlık Deql .
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

quakexx yazdı:Sen Ve benı Kesmek hahaha :D . Lag war dedm bıse olmas dedn Suan lagım yok . Gir İstedıgıne vs Atalım . Ole lag varken kesmek babayığıtlık Deql .
Her şey ortada ..Fotolar veriyor senin konuşma tarzına cevabı .. Bu inkar neyin nesi ? Kanıtlar ortada .. Uzatmasan artık !

Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

göktürk tebrik ediyorum

meranın saygılı, dürüst ve güçlü isimlerinden

başarını kutluyorum

yigitbüyücü
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
G0kTurk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen G0kTurk »

Theanswer3 yazdı:göktürk tebrik ediyorum

meranın saygılı, dürüst ve güçlü isimlerinden

başarını kutluyorum

yigitbüyücü
Teşekkür ederim ..

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

goktürk quake rövanş ( belki yazımı böle olmayabilir ) diyor neden herkesin olduğu bi alanda ws atmıyorsunuz ? :?:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Aspandos
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Aspandos »

Tebrikler Kardeşim /alkış :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön