Merhaba arkadaşlar. Öncelikle büyücü kasıyorum şu anda 48 level ve 49 olunca nasıl yetenek dizmem gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle grup bölgeleri için dizmeyeceğim çünkü grup bölgeleri ile ilgili yetenek dağılımı zaten herkesin aklında aşağı yukarı aynı. Benim sorum büyücümü vs'ler için nasıl dizceğim hakkında.
Forumda biraz araştırma yaptım ve birkaç farklı yetenek dağılımı gördüm. Ya çift büyü gidilebilir tabi çift büyü giderken direnç kırma, kutup rüzgarı yada büyü bozma üzerinde farklı fikirleri olanlar da var. Ateş çemberini savunanlar var ve tek büyü savnunanlar var aslında bu tek büyü hakkında birşeyler okuduktan sonrakafan iyice karıştı ve şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda birkaç yetenek dağılımı var isterseniz onları yazayım ve siz de görüşlerinizi ekleyip en uygun dağılımın hangisi olduğu hakkında ban fikir verin.
Çift büyü yetenek dağılımında şöyle düşünüyorum tabi bu yetenekleri özel bir sınıf için değil de genel olarak yazıyorum onu da belirteyim:
15 Buz Oku 15 Buz bilgisi
15 Yıldırım 15 Elektrik bilgisi
15 Büyü bozma (Zihin tutulmasına karşı denemek istiyorum daha denemedim deneyenler varsa lütfen fikirlerini paylaşsın)
1 Kutup rüzgarı
15 Zihin saldırısı
5 Direnç kırma alanı
2 Tesla küresi
Çift büyü hakkında aklıma genel olarak belirenler bunlar sırada tek büyüyü yazayım:
15 Buz oku 15 Buz bilgisi (Buz vermemin sebebi de kritik attığında durdurarak menzili kısa bile olsa en iyi avantajı hasarla beraber vermesi)
15 Direnç kırma alanı
15 Kutup rüzgarı
15 Zihin saldırısı
15 Meditasyon (Hem kudret hem de kritik için)
8 Tesla
Tek büyü olarak bunu düşünüyorum her ne kadar hasar vermek için 3 saniye de kaybetsek savunmaya daha çok önem veriyoruz. Bunun dışında herhangi bir yeteneği çıkararak 15 puan büyü bozmaya da verilebilir. Bunun hakkında da görüşlerinizi bekliyorum lütfen.
Sırada ateş çemberi var:
15 Buz oku 15 Buz bilgisi ( Gene kritik attığımızda durdurma verdiği için.)
15 Ateş çemberi 15 Ateş bilgisi
15 Direnç kırma
15 Zihin saldırısı
1 Kutup rüzgarı
6 Tesla küresi
Evet arkadaşlar ben yetenek dağılımları hakkında böyle düşünüyorum hatalarım yada daha iyi dizilimler elbette vardır sizden ricam hatalarım varsa onları düzeltmeniz. Böylece hem ben hem de konuyu okuyan arkadaşlarım daha iyi bir fikre sahip olabilirler. Şimdiden teşekkürler...
Tek büyü hakkında...
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tek büyü hakkında...
İlk olarak
15 Büyü Bozma zihin tutulmasını kesin bozamaz %25 ihtimal bozabilir
Buz & Elektrik yapıp direnç kırmayı 15 yapmadın mı fazla verim alamazsın
Tek büyü ile ilgili ise
Büyü bozmaya vermemişsin
Adam seni rahatlıkla keser
Birde tek büyünün
Büyücü vs Büyücüler de çok dezavantajı var
Örneğin adamın büyü bozması 15 ise sen adama bir kere bile vuramazsın
3 saniyelik bir kayıp demek
avantajları da
30 puan arttırıyor
Ateş Çemberini
zaten savaşçı vslerinde kullanamazsın
onun yakınlaşması senin yakınlaşman
Büyücü vslerinde desek
Direnç kırmayı bozduğu sürece çemberden yeterli verim alamassın hele de adam uzaktaysa
şifacı vslerinde
adam yücelense verim alabilirsin yanına yaklaşınca yapıştırırsın olur biter
ama şahsen fazla şifacı kullanmadığımdan büyü bozmadaki her puan direnç kırmayı bozuyor mu bilemeyeceğim
adam asitçi ise stratejine ve kullanmana bağlı
eğer adamı yanına yaklaştırmayı başarırsan vs yi sen kazanabilirsin
ama uzaktan vurmaya kalkarsan buz ile bunu başarman çok zor ..
15 Büyü Bozma zihin tutulmasını kesin bozamaz %25 ihtimal bozabilir
Buz & Elektrik yapıp direnç kırmayı 15 yapmadın mı fazla verim alamazsın
Tek büyü ile ilgili ise
Büyü bozmaya vermemişsin
Adam seni rahatlıkla keser
Birde tek büyünün
Büyücü vs Büyücüler de çok dezavantajı var
Örneğin adamın büyü bozması 15 ise sen adama bir kere bile vuramazsın
3 saniyelik bir kayıp demek
avantajları da
30 puan arttırıyor
Ateş Çemberini
zaten savaşçı vslerinde kullanamazsın
onun yakınlaşması senin yakınlaşman
Büyücü vslerinde desek
Direnç kırmayı bozduğu sürece çemberden yeterli verim alamassın hele de adam uzaktaysa
şifacı vslerinde
adam yücelense verim alabilirsin yanına yaklaşınca yapıştırırsın olur biter
ama şahsen fazla şifacı kullanmadığımdan büyü bozmadaki her puan direnç kırmayı bozuyor mu bilemeyeceğim
adam asitçi ise stratejine ve kullanmana bağlı
eğer adamı yanına yaklaştırmayı başarırsan vs yi sen kazanabilirsin
ama uzaktan vurmaya kalkarsan buz ile bunu başarman çok zor ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tek büyü hakkında...
tek büyü forumdan ya da başkasından duyularak, başkasına öğretilerek yapılacak bir şey değil. zamanın ve imkanın varsa tek büyü, buz elektrik, meteorit buz, çember hepsini denemelisin. başka türlü kendini geliştiremezsin sadece başkalarıyla eşit kalırsın.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!