asim3428 yazdı:Eskiler bilir Arzyıldızıxömer vardı lodos gördüğü anda dalardı tek te gezmezdi büyücüydü çarıda ...
Byxcansın zaten ne ayak oldu belli değil
ama önceden item dizmek zordu yani kolay kolay kimse kimseye kafa tutamazdı
şimdi baktımızda zaten bütün itemleri ya görevler veriyo ya GB lerden düşüyo
üst dizmek bu kadar kolay iken bu tip kişilerin çoğalması çok çok normal birşeydir ...
Haklısın
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
asim3428 yazdı:Eskiler bilir Arzyıldızıxömer vardı lodos gördüğü anda dalardı tek te gezmezdi büyücüydü çarıda ...
üst dizmek bu kadar kolay iken bu tip kişilerin çoğalması çok çok normal birşeydir ...
Dangalak oldugun her halinden her hecenden belli ediyo
Belki sunucunun en ezik itemlerine sahibim itemle ne alakası var tecrube konusuyor burda
Kendi çapında eğlenmene bak istersen ben sana biraz büyük gelirim
Elinde ejder var ve diyosun ki en ezik itemlere sahibim çelişkili gibi dimi
Tecrübe diyosun da demekle yetin bence
Hee bide zaten grup bölgeleri veriyo itemleri GB ler gelmeden önce nerdeydi acaba senin gibi gençler ?
asim3428 yazdı:Kendi çapında eğlenmene bak istersen ben sana biraz büyük gelirim
Elinde ejder var ve diyosun ki en ezik itemlere sahibim çelişkili gibi dimi
Tecrübe diyosun da demekle yetin bence
Hee bide zaten grup bölgeleri veriyo itemleri GB ler gelmeden önce nerdeydi acaba senin gibi gençler ?
Saçmalamaya sen devam ettikce seni hertürlü bozmaktan vazgeçmicem.
Elimde ejder var evet ama.. Üzerimdeki itemleri gördünmü bilip bilmeden adam yargılamaya çalısıyon.
Hem bende zırh yok en basit örnegi bu..
NE zırhlılara ne ejderlilere ne ecellilere eywallah etmedim Herkese Meydan okuyorum Bilip bilmeden konusma bu sunucuda bile deilsin kalitesiz adam
Suskun63 yazdı:Saçmalamaya sen devam ettikce seni hertürlü bozmaktan vazgeçmicem.
Elimde ejder var evet ama.. Üzerimdeki itemleri gördünmü bilip bilmeden adam yargılamaya çalısıyon.
Hem bende zırh yok en basit örnegi bu..
NE zırhlılara ne ejderlilere ne ecellilere eywallah etmedim Herkese Meydan okuyorum Bilip bilmeden konusma bu sunucuda bile deilsin kalitesiz adam
İnsanın kendisiyle çelişmesi ne kadar kötü bişiydir acaba diye düşünürdüm herzaman beni bozabiliceğin hiç bir noktam yoktur benim en fazla adımı bilirsin oda benim söylediğim kadarıyla fazlasını bilemessin
Şu çelişki meselesine açıklık getireyim heyecanlı genç anlamıyo bazı şeyleri ben açık açık yazayım ki beyin hücreleri zaten az çok fazla işle uğraşmasın
Bilip bilmeden konuşma meselesi sunucuda eskiyim diye gezmedim hiç bir zaman ama şimdiki yeni nesile göre bayaa eski kalırım ben bu sunucuda Bu sunucuda olmadığımı sen nerden çıkarttın ben onu anlayamadım bana bi anlatsan çok sevinirim
bu adamı ne lodoslar sevıyor nede arzlar ılgınc bır kısılık ama oda ınsan sonucta bıde demezmı yok bana sapık dedıler bılmem ne dedıler kanıtını ısteyen herkeze yollıyabılırız,senın nasıl bır kısılıge sahıp oldugnu butun tılsım bılmekte,bıtmıssın okeye donuyorsun hala konusuyosun ıkı uc capulcuyu yanında alır gezersın ınsanların huzurunu eglencesını emegine herseye engel olursun sonrada gelırsın burda edebıyat yapmaya kalkısırsın göz göre göre yalan söylersın,bosuna ugrasma senı herkez tanıdı bu kısa zamanda ...
Bu konu tam benlik kaçırmışım bu saate kadar ilgileniceğim kesinlikle şu anda ufak sağlık problemlerimle uğraşacağım... Ama ne olrsa olsun eşlik edeceğim Yorgun kardeşimi yanlız bırakamam sizin elinizde :mrgreen:
''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ? __NaY__
madem öyle bende bir kaç şey yazıyım. eskiden oyunda kolay kolay kimse kimseye dalmazdı. anlayış vardı. şimdi yok.
ben oyunu bırakmadan önce herkez rast gele birbirine dalıyordu peki neden? sebeb basit. eskiden kimse kimseye dalmaya cüret edemezdi kesemesem diye. şimdi arkadan dalan muhakak kesiyor çünkü agır sert var. eskiden 3 kişi arkadan dalır en az 2 sini yatırırdım adamlar ıska gereçer bende kesmeme bakardım. oyunu bırakmadan önce savaşta degil iken çok kesildim. savaşmıyorum cümlesini yazdıgımda her aldıgım cevap çık klandan olurdu. bakıyorumda lodoslar bu kurala göre oynamaya başlayınca bir çok kişi bundan rahatsız olmuş konu buraya kadar bile taşınmış coluk cocuk meselesi gibi.
bu kişiyle şahısla alakalı bir durum degil gidin önce kendi klanınızda klanparası için sırf gıcıklık olsun diye savaşanların zihniyetini degiştirinki karşı klanda sizin gibi olsun. ee nedemişler ne ekersen onu biçersin ))
Şimdi herkez yorum yapmışken bende yorumumu yapayım dedim
Yorgun kimdir neyin nesidir bu zamana kadar karşıma çıkmadı hiç tabikide klana
girmemizin sebebi savaşmak ve o klanı savunmak karşı klandakileri kesmek buna kesilen kişilerinde
Kimseye laf soylemeleri dogru deyildir.Peki ben sana soruyorum sen kesildiğin zaman neden milletin
anasına bacısına sövüyorsun işte buna hakkın yok kesildin diye kimsenin ailesine dil uzatmaya