Bugun saat 18 :00 sıralarında oyundaydım . Pc' kastıgınadn dolayı oyunu kapattım ve tekrar acıcktım . 5 dk bekledıkten sonrakarakterıme gırmeye calıstım . Fakat Gırıs yaparken oyun dolarken Baglantınız kesıldı Karakterınız yada şifreniz onaylanamadı gibi bir hata aldım . Bloke vs bir şeymi oldu yoksa bu ttnet'ın bır sorunumu . TEk sıfre yonetmelgını söylıyıceksınız onuben yaptım sıfremın yanlıs oldugnu söylemıyor onaylanmadı dıyor sıfreyı kabul ettıkten sonra lütfen yardım edin ..
Oyuncum Ttnnet üyesidir .. Godnighd.
Lütfen Yardımcı Olun .
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen Yardımcı Olun .
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Re: Lütfen Yardımcı Olun .
bende aynı sorun var galiba ttnet ten kaynaklnan bir problem oyun oynamaktan çok sorunlarla karşılamak fazla oldu oyun içini geliştireceğinize oyun oynanmasına izin verseniz daha makbule geçer
Beliren sorun size özel değildir. TTNet adına genel bir sorun. Ve bu dakikadan itibaren sorunun giderildiği gözlemleniyor,iyi eğlenceler.
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı sorun tekrar karsımızda ...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Merhabalar
Şuan için TTNet girişlerinde herhangibir sorun gözükmüyor.Eğer ki sorununuz devam ediyorsa TTNet müşteri hizmetlerinden yardım alınız.
Şuan için TTNet girişlerinde herhangibir sorun gözükmüyor.Eğer ki sorununuz devam ediyorsa TTNet müşteri hizmetlerinden yardım alınız.