Biliyorsunuz bir çok 20 tane filan öldür 10 tane falan öldür gibi görevlerimiz var oyunda, fakat şöyle bir şey var ki biz misal ;
20 tane cin öldürme görevi aldık tam 18. deyiz sonra oyundan düşebiliyoruz ve tekrar yapmak zorunda kalıyoruz...
Benim önerim biz ne kadar yaratık kesmiş isek bunlar kayıt altına alınsın yani 18 tane kestikten sonra oyundan düşüp tekrar girdiğimizde 18'den devam edelim...
Konu daha önceden açılmış olabilir fakat aradım bulamadım...
Eğer desteklenirse desteğede mesaj atacağım...
Düşüncelerinizi bekliyorum...
Bu konuyu açma nedenım de az önce yeni kasmaya başladığım karakterımın biçare folklor cini öldürürken 16.da düşmesi...
aslında böle bir sistem çok basit mesela örneğin karakterimizin ex ini giysilerini kaydeden program görevleride kaydederse bu sorun ortadan kalkacaktır
Merhaba,
Daha önce çok dile getirilen bir öneriyi tekrar dile getirdiniz.
Bunuwww.istanbuloyun.com/support.aspxadresindeki Destek Formu'nu gerektiği gibi doldurarak İKV Yönetimi'ne iletebilirsiniz.
olkin yazdı:Merhaba,
Daha önce çok dile getirilen bir öneriyi tekrar dile getirdiniz.
Bunuwww.istanbuloyun.com/support.aspxadresindeki Destek Formu'nu gerektiği gibi doldurarak İKV Yönetimi'ne iletebilirsiniz.
atmacaoglu yazdı:
Eğer desteklenirse desteğede mesaj atacağım...
...
Tokerx yazdı:aslında böle bir sistem çok basit mesela örneğin karakterimizin ex ini giysilerini kaydeden program görevleride kaydederse bu sorun ortadan kalkacaktır
oynadıgım tüm mmorpg'larda olan bir özellikti inşallah çemberlitaşla beraber gelecektir.
Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
Fianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
tabi ya..... haklısın .... bir kadim görevinin 5 ayda bir yapıldığı bir sunucuda oynamıyorsun
Fianxaspendos yazdı:Ben pek tasvip etmiyorum işin açıkçası böyle bir şeyi,çünkü her şeyde kolaya kaçarsak oyunun zorluğu nerde kalacak,zevki nerden alıcaz . Bence şimdiki gibi devam etmeli ...
tabi ya..... haklısın .... bir kadim görevinin 5 ayda bir yapıldığı bir sunucuda oynamıyorsun
Arkadaşım kesemiyosan o senin organizasyon sorunundan kaynaklanıyodur . GM oyuna girip,kadim kesenlere mani olmuyor sonuçta , Kadim her zaman ki yerinde,kesemiyorsan sorunu kendinde ara biraz ...
Arkadaşım kesemiyosan o senin organizasyon sorunundan kaynaklanıyodur . GM oyuna girip,kadim kesenlere mani olmuyor sonuçta , Kadim her zaman ki yerinde,kesemiyorsan sorunu kendinde ara biraz ...
sorunu kendimde aramak mı ? loncada değilim loncala işleri bana göre değil bölgeden kadim görevi olan mühürlüye yazıp 1 saat beklediğin halde eğer hala mühürlü önünde 2 savaşçı varsa bu bir sorun demektir sanırım... :shock:
Kesinlikle destekliyorum , biraz kolaya kaçmış olunabilir fakat güzel bir fikir düşünmedim değil ;
zor bir görev yapıyoruz 2o tane kesin diyor 16 tane kesiyoruz sonra oyundan düşüyoruz , ee sonrasında ya tekrar yapasımız gelmiyor , yada oyundan soğuyoruz ..
bende 1 değil 2 değil çok oldu oyundan soğuyorum bu nedenle ..
Staffers yazdı:Kesinlikle destekliyorum , biraz kolaya kaçmış olunabilir fakat güzel bir fikir düşünmedim değil ;
zor bir görev yapıyoruz 2o tane kesin diyor 16 tane kesiyoruz sonra oyundan düşüyoruz , ee sonrasında ya tekrar yapasımız gelmiyor , yada oyundan soğuyoruz ..
bende 1 değil 2 değil çok oldu oyundan soğuyorum bu nedenle ..
Yönetimin düşünmesi gereken 1 fikir..
Teşekkürler,Dün sadece bundan dolayı oyundan çıktım ve bidaha girmedim
Bu iş kolaya kaçmak değil kesinlikle...Oyuncuların yararına olacak bir uygulama...Bence...