Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Zalimfelek ile Tanışma Fırsatını Kaçırmayın*

Mesaj gönderen dabbela »

LASTDRAGON yazdı:
mahmutxsolmaz yazdı:Resulullah (sav) buyurdular ki: "Bir kimse, diğer bir kimseyi fıskla veya küfürle itham etmesin. Aksi takdirde, itham edilen arkadaşında bunlar yoksa, kelime kendine dönderilir."Kaynak: Buhari, Edeb 44 .. ferhat aliyi sabrıyı veliyi bırak kardes sen eğerki diyosunya 18 yasında biriyim aklın basında ise bu sözü bir oku kendi kendine düşün derim ..etme bulma dünyasıdır unutmayalımki..

Mahmut kardeşim anlatamadımmı Ben küfür etmedim diyorum Küfür etmeye teşvik etti sadece beni ben küfür etsem karakterimde suslu olurdu ettigim küfüründe fotosu olurdu. demişsinki o senin anan bacın olsaydı ya
Eger benim annem bacım yada tanıdıgım başka biri bu şekilde davranışta asla kullanmazdı Konuşmaları bilmeden lütfen yorum yapmayınız ben orda küfür etsem zaten karakterimde sus yer fotolarıda koyarlardı .
Evet Arkadaşlar küfürlü kelime olmadığı için benim foruma attığım resim silindi ;) ''İçerik Silinmiştir'' Söylediğin Kelimeler %100 hala yalan Ferhat fotoda aynen böle yazıyor ''Senin gibi kaşarlar ekmeksiz yenmiyor'' Ferhat Gözle gördüğümüzü de bana yalan atma....
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

secret yazdı:Ben olsam şahsen bu kadar küfür sarfedilen bir çok bayan çara belki erkek olduğunu bile bile sarkıntılık edilen bir oyunda sevgilim sözlümü kesinlikle bu oyunu oynatmazdım ferhatla yada başka biriyle düşüncemin bir alakası yok genel olarak söylüyorum
Ah be güzelim senin aklın bu kadar çalışıyor işte bizler bacılarımızı analarımızı ablalarımızı hiç bir sosyal faaliyetten yararlandıramıycaz neden peki ? Çünkü onların namuslarına göz diken , bi bayana nasıl davranılamayacağını öğrenmeyen , aile terbiyesini almamış erkeklere karşı dik duramıycak kadar ve sırf bir nebze menfaat için onlara taraf tutucak kadar aciz ve zavallı olmamızdan dolayı işte bu bie delikanlı olamıyoruz Atalarımız Babalarımız Dedelerimiz kan ağlıyor yattıkları yerlerde "Şimdi FATİH kalksa mezarından, ne ben onu tanırım ne o beni tanır.. Ama İstanbul'un şu halini görse Bizanslılar almış deyip bir daha feth eder..."Necip Fazıl Kısakürek... Geçmişinizi soyunuzu unutmadan yenilikleri ahlakımızı ve terbiyemizi zaafımızın bize kolaylık gösterdiği şekilde değil bizim gerçekleri görüp uyguladığımız şekilde kabullenin ve aynaya bakın her yorum yazan genç insan vicdanınızı birdaha kontrol edin yazdığınız yazıları okuyun Haklarınız bizlerde öldüğünüzde zulüm ateşi olmadan hiç olmassa gelinde ahını aldıklarınızdan bi helallik isteyin benden sizlere son akıl hiç bir şey yazmayacağım daha iyi günler
İ.Forumlar

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

dabbela yazdı:
secret yazdı:Ben olsam şahsen bu kadar küfür sarfedilen bir çok bayan çara belki erkek olduğunu bile bile sarkıntılık edilen bir oyunda sevgilim sözlümü kesinlikle bu oyunu oynatmazdım ferhatla yada başka biriyle düşüncemin bir alakası yok genel olarak söylüyorum
Ah be güzelim senin aklın bu kadar çalışıyor işte bizler bacılarımızı analarımızı ablalarımızı hiç bir sosyal faaliyetten yararlandıramıycaz neden peki ? Çünkü onların namuslarına göz diken , bi bayana nasıl davranılamayacağını öğrenmeyen , aile terbiyesini almamış erkeklere karşı dik duramıycak kadar ve sırf bir nebze menfaat için onlara taraf tutucak kadar aciz ve zavallı olmamızdan dolayı işte bu bie delikanlı olamıyoruz Atalarımız Babalarımız Dedelerimiz kan ağlıyor yattıkları yerlerde "Şimdi FATİH kalksa mezarından, ne ben onu tanırım ne o beni tanır.. Ama İstanbul'un şu halini görse Bizanslılar almış deyip bir daha feth eder..."Necip Fazıl Kısakürek... Geçmişinizi soyunuzu unutmadan yenilikleri ahlakımızı ve terbiyemizi zaafımızın bize kolaylık gösterdiği şekilde değil bizim gerçekleri görüp uyguladığımız şekilde kabullenin ve aynaya bakın her yorum yazan genç insan vicdanınızı birdaha kontrol edin yazdığınız yazıları okuyun Haklarınız bizlerde öldüğünüzde zulüm ateşi olmadan hiç olmassa gelinde ahını aldıklarınızdan bi helallik isteyin benden sizlere son akıl hiç bir şey yazmayacağım daha iyi günler
İ.Forumlar
,
Benim kimseden menfaat sağladığım yok eren yazdığım mesajı çarpıtma benim aklım bu kadar çalışıyor evet senin aklını #@!? o zaman senin ki daha iyi çalışır ben burda kimseyi savundum mu fikrimi söyledim bu oyun bayanlar için uygun bir oyun mu gerizekalı klandan bölgeden 1 level çar açıp ana bacı millete sövenleri ve ceza almayanları hepimiz görüyoruz adam olan böyle konuların açılmasına da izin vermez böyle olaylar yaşanmasına da
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Secret madem sadece fikrini söylüyorsun fikrine yorum yapana hakaret etme.
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

VatanXLydeR yazdı: Secret madem sadece fikrini söylüyorsun fikrine yorum yapana hakaret etme.
BLack DeviL karşında ki adam sana üslübünü bozmassa sende bozmassın , Benim aklım çalışmıyorsa bu adamın hiç çalışmıyor o zaman bu adamın bana bir üstünlüğü mü var ?
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

secret yazdı:
VatanXLydeR yazdı: Secret madem sadece fikrini söylüyorsun fikrine yorum yapana hakaret etme.
BLack DeviL karşında ki adam sana üslübünü bozmassa sende bozmassın , Benim aklım çalışmıyorsa bu adamın hiç çalışmıyor o zaman bu adamın bana bir üstünlüğü mü var ?
Senden üstünlüğüm şu ben genele hitap eder topluma fayda sağlarım senin düşüncelerin benim ve benim gibilerin iyiliklerini suistimal edicek terbiyesizlere ortam sağlar cesaret verir menfaatinle değil mantığınla düşün ...Ben insanlığımızı bi kaç çapulcu dengesizin düşünce ve fikir özgürlüğü adı altında sömürmesine izin vermem çokmu delikanlısınız karınızı kızınızı bacınızı korumak bumudur odunmu olsunlar hiçbir faaliyette bulunmasınlarmı ... Benim babam Hakkari (Komando) Amcam Şırnak (Sat komando) Askerlik yapmış insanlar ben bilirim vatan millet ana bacı nasıl korunur size bırakmam ben merak etme bacılarımı koruma görewini çünkü benim tek çıkarım İyi anılmak ....

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Fatih'im sende boşver kardeşim sizlerin yorum yapmasını beklemiyorum ve istemiyorum zaten... Benim kişisel tartışmam sizinde kötü olmanızı istemem ben bilirim sırtımı dayıycak kişileri eyw kardeşim ama susmayıda yediremediysen (benim gibi) söylicek laf bulamıyorum tek amacım beyinlere bunu yerleştirmek ...

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

dabbela yazdı:
Fatih'im sende boşver kardeşim sizlerin yorum yapmasını beklemiyorum ve istemiyorum zaten... Benim kişisel tartışmam sizinde kötü olmanızı istemem ben bilirim sırtımı dayıycak kişileri eyw kardeşim ama susmayıda yediremediysen (benim gibi) söylicek laf bulamıyorum tek amacım beyinlere bunu yerleştirmek ...

İki tarafta cok yakın arkadaşım Erenim o yuzden ilgileniyorum bu konuyla kimseninde kötü çıktığı yok merak etme :) Secret eğer sırf küfür yemesin diye kızları oyuna sokmamak cidden cok cahilce bi anlayış( Tabi bu benim fikrim ). Biliyorum bayanlara küfür etmek daha kötü fakat bu oyunda sende küfür yemişssindir bende. Eğer Ferhat Nur adlı bayana küfür etmişse özür dilesin bu olayda burda bitsin.
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

VatanXLydeR yazdı:
dabbela yazdı:

İki tarafta cok yakın arkadaşım Erenim o yuzden ilgileniyorum bu konuyla kimseninde kötü çıktığı yok merak etme :) Secret eğer sırf küfür yemesin diye kızları oyuna sokmamak cidden cok cahilce bi anlayış( Tabi bu benim fikrim ). Biliyorum bayanlara küfür etmek daha kötü fakat bu oyunda sende küfür yemişssindir bende. Eğer Ferhat Nur adlı bayana küfür etmişse özür dilesin bu olayda burda bitsin.
Eğer ferhat "küfür etmişse" özür dilesin ona bir şey diyen yok, bir kıza küfretmek çirkin bir davranış tamam. Ama burda sen sevgilini böyle bir ortamda bulundurabiliyorsan , Tanımadığı bir erkekle muhabbete girebiliyorsa siz de bunu normal karşılayabiliyorsanız bu da sizin genişliğiniz kardeşim. Az oyun oynamaktan da eksik kalsın tek sosyalleşeceği ortam burası mı ? , Evet ben cahilim kardeşim ben böyle düşünüyorum ben batılı değilim ben anadolu çocuguyum belki de sizin medeniyet dediğiniz şeyden eksik kalmışım :) Eren ne senin bana üstünlüğün var ne benim sana ne de kimsenin bir başka allahın kuluna bunu da unutma ben senini gibi senden üstünüm nara ları atmıyorum burda
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
kaan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kaan »

ALLAHIN sELAMINI VERELİM ÖNCELİKLE...sELAMUN aLEYKUM...

ARKADASIM BU LONCAYI AÇTIGIMIZDAN BERİ SİZİN LONCADAN BAZI KİŞİLER BİZE MÜTTEFİK OLMUSLAR SÜREKLİ BİR ARGO BİR ARTİSTLİK PEŞİNDELER ETİKET OLMA PEŞİNDELER... SANA ŞU KADARINI SÖYLİM KİM NAPMIŞ ORASI BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA BENİM LONCAMDAN 1 KARDESİME LAF EDİLSİN O KİŞİYİ REZİL EDERİM SONRA KİMSE KIRILMASIN...

saygılar... rahatsızlık içindee kimse kusurumuza bakmasın...

...Cihan I Hukumran Yönetim...
>>> Şeklimiz Yeter <<<

ByReiSs ~ PsiKoLoq ~ UçanİSTANBULLU ~BLaCKxBLooD
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön