Bu Ne Saçmalık!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bu Ne Saçmalık!!!

Mesaj gönderen muratkocaman2010 »

Arkadaşlar hepinizin de bildiği gibi oyunda artık birçok saçmalıkla karşılaşıyoruz.Bunlardan en Önemlisi TTnet'in yaptıklarıdır.Plus Aldım oyuna daha rahat girebilmek için girmek istediğinde şifreniz ve kullanıcı adınız anımsanmadı diyor.Karakterleriniz kaydediliyor diyor.Ben Oyuna girememek için mi plus aldım.O kadar Para verip alıyoruz harçlıklarımızdan artırıyoruz.Hadi item çıkma olayını geçtim sadece klan ve bölgeden konuşmaya yarıyor bide beklmeden giriş yapmaya şmdi onu da kaldırın iyice içine edin oyunun sanırım Mevlüt Dinç Ve Ekibi gözünü karartmış Ve İsteyen Oynar İstemeyen Oynamaz Havasındalar.Bu Çok Sürmez şunu şurasında en fazal 1 yıl sonra herkez neyin ne olduğun anlar ve ikv Oynamayı Bırakır.Başka oyunlara yönelir.Ve emeğinin karşılığını alır.Bikere bizim GM[GameMaster]lerimiz oyundan bile anlamıyorlar.Yılbaşında etkinlik yapıcaz dediler herkezi topladılar Yapamadılar bile Adamlar Oyuna girince bizi dinlemiyor Cevap bile vermiyolar O zaman sen Ne hakla Gm oluyorsun ki Hiçbi İş yapamayacaksan !!

İkv yönetiminin söylediklerimi duymasını ve bi çare bulmasını istiyorum.Sadece ben değilimdir bunları düşünen.Eğer beni haksız buluyorsanız Kendiniz bizim yerimize bi günlüğüne koyarsanız ne demek istediğimiz gayet açık bi şekilde anlayacaksınız..
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bu Ne Saçmalık!!!

Mesaj gönderen Egelim »

Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu hakkında ilgili birimler haberdar edilmiştir.
Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Bu Ne Saçmalık!!!

Mesaj gönderen muratkocaman2010 »

Bu yeni modamı artık doğruları söyleyince de hemen şikayetlerini cart curt siteye söyleyin diye sanki söyhleyince bişey oluyor milletin gözünü boyamayın
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön