Artık İstanbul Kıyamet Vakti'ndede Lonca Açılsın Artık,Bazı Arkadaşlarımız Lonca Girmek İçin Karakter Adları Başlarına Lonca İsmini Yazıyor Bu çok yanlış ,Artık < /l > yaptıgımızda loncaya özel konusma açılsın artık loncaya girmek için artık 1 lwl den çar kasmak istemeyen arkadaşlarımız war, Karakter İsmi Üzerinde Kırmızı Yazıyala Belli Etmesi İçin Lonca İsmi Getirilmesi Bütün Sunucuya Gerçektende Büyük Kolaylık Sağlayacaktır. (Sancak Sunucusunda Bu Konu Açılmıştır Büyün Sunuculardan Destek Bekliyoruz)..!
Gm'LER TARAFINDAN BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPMALARI RİCA İLE DUYRULUR
[Gm] Dikkat ~~
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Re: [Gm] Dikkat ~~
Çemberlitaş'ın gelmesine min. 6 ay var. O geldikden sonrada eminim Lonca sistemi için çalışacaklar. Lonca sistemide ortalama 1 yılı bulur. Aha yazıyorum demedi demeyin.....
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Vallahi Kardeşim bende isterdim ama #@!? Şeyhülislam ve kardeşi Benim charımı çaLdı !.. Loncam vardı yeni toplanıyorduk iste bizde konu acacakdık sağ olasın Sen açmışsın .. Bende destekliyorum sonuna kadar arkandayım
Charımı çalan #@!? ikizlerin charları
color=#FFBF00]Şeyhülislam Büyücütürko Şifacıtürko Savaşcıtürko Serserı[/color]
Charımı çalan #@!? ikizlerin charları
IıIxBaRRoSxIıI
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
..Farkı Farket..Ve hazmet.. Sana zahmet !..
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Kim!!!! buraya Birşeyler YazmışAmiR yazdı:Çemberlitaş'ın gelmesine min. 6 ay var. O geldikden sonrada eminim Lonca sistemi için çalışacaklar. Lonca sistemide ortalama 1 yılı bulur. Aha yazıyorum demedi demeyin.....
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
ismail abi her zaman süpersinkfat4 yazdı:"Şu anda öncelik Çemberlitaş eklentisinindir. [Mevlüt Dinç]
arkadaşım bu konu yıllardır gözler önüne serilmiş durumda gerek li çalışmalar yapılmış ismail abime her zamanki gibi fazlasıyla katılıyorum öncelik çemberlitaş'ta