şehr-i kıyamet İstanbul'un geldiği bu noktada hayatta kalanlar sadece savaşçılar değildi. bilim adamları her ne kadar arka planda kalsa da çalışmalarını büyüterek sürdürüyorlardı. öncelikle bir büyücünün elementlere nasıl hükmedebildiğini ispatlıyarak bu özelliği bünye olarak daha güçlü olan savaşçıya aktardılar. ardından bir şifacıyı ele alarak can basma ve direnç gibi akıl almaz özelliklerin derinlerine inip bu özellikleri savaşçıya aktardılar. ortaya yeni bir tür "Süper Asker" çıktı. böyle bir türün varlığından haberdar olan her istanbullu savaşçısından şifacısına, şifacısından büyücüsüne, büyücüsünden vatandaşına, vatandaşından kayıp çocuğuna herkes süper olmak için uğraşmaya başlamıştı. bilim adamlarına "abi köpeğin olayım" "abi nolur beni de yapın" "kardeş beni süper yapın abim gm size mor item veririm" gibi cümlelerle gelen vatandaşlara, bilim adamları keşifleri Gbm-999 adlı makinanın yapımında kullandıkları ve özellik değiştirmek için gerekli olan parlak daştan bahsederler. bu taşın artık özelliğini kaybettiğini ve yenisini bulmaları gerektiğini....
dan da dan da dan da daaraaa dan da dara ra dara dara dan da dara ra
ÇEMBERLİ DAŞ iki ters bi düz
işte bilim adamlarımızdan birisi çalışmalar sırasında
PROF yazdı:Bilim adamlarına "abi köpeğin olayım" "abi nolur beni de yapın" "kardeş beni süper yapın abim gm size mor item veririm" gibi cümlelerle
:arrow: Kardeş bu konu tanıdık geldi Jean-Claude Van Damme'ın bi filmi vardı süper asker fln Oluyordu aklıma o geldi.Sana tavsiyem o filmi bul izle baya hosuna gitcegine eminim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
PROF yazdı:Bilim adamlarına "abi köpeğin olayım" "abi nolur beni de yapın" "kardeş beni süper yapın abim gm size mor item veririm" gibi cümlelerle
:arrow: Kardeş bu konu tanıdık geldi Jean-Claude Van Damme'ın bi filmi vardı süper asker fln Oluyordu aklıma o geldi.Sana tavsiyem o filmi bul izle baya hosuna gitcegine eminim
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
[quote="PROF"]şehr-i kıyamet İstanbul'un geldiği bu noktada hayatta kalanlar sadece savaşçılar değildi. bilim adamları her ne kadar arka planda kalsa da çalışmalarını büyüterek sürdürüyorlardı. öncelikle bir büyücünün elementlere nasıl hükmedebildiğini ispatlıyarak bu özelliği bünye olarak daha güçlü olan savaşçıya aktardılar. ardından bir şifacıyı ele alarak can basma ve direnç gibi akıl almaz özelliklerin derinlerine inip bu özellikleri savaşçıya aktardılar. ortaya yeni bir tür "Süper Asker" çıktı. böyle bir türün varlığından haberdar olan her istanbullu savaşçısından şifacısına, şifacısından büyücüsüne, büyücüsünden vatandaşına, vatandaşından kayıp çocuğuna herkes süper olmak için uğraşmaya başlamıştı. bilim adamlarına "abi köpeğin olayım" "abi nolur beni de yapın" "kardeş beni süper yapın abim gm size mor item veririm" gibi cümlelerle gelen vatandaşlara, bilim adamları keşifleri Gbm-999 adlı makinanın yapımında kullandıkları ve özellik değiştirmek için gerekli olan parlak daştan bahsederler. bu taşın artık özelliğini kaybettiğini ve yenisini bulmaları gerektiğini....
dan da dan da dan da daaraaa dan da dara ra dara dara dan da dara ra
ÇEMBERLİ DAŞ iki ters bir düz..
Hahahahahahahahahahahahahahahahh koptummmmm en güzel yanı GBM 999 999 kımler ıcın ne ifade ediyor aceba ? Ahahah benim için h....x... ifade ediyor puha