memet 15 tatilde ben gelemiyorum somaya iş yerinden izin vermiyorlar işler yogun olur diye. Bu arada Bana Verdigin Sözüde Tut memetTskxgenelkrmay yazdı:ayıpsın lan fikom sen imzanı değiştır ben her türlü yazarm en üstte yazarız ama bida bizi bırakıp gitceksen ugraşmayak bidaha baştan söle ha haftayamı gelıyon somaya bu haftamı acıl cvap at bana yada ara bugun....brondy1 yazdı:Pşşt memet Üye Listesini YenileEn Üste Yaz Beni TsKxKxMaReŞaL TsKxhxMaReŞaL diye Hadi Bakalım
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- brondy1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
ÇeRKeZ ' im Varmı Ötesi !
Bizim konuştuklarımızın hepsini memet biliyor sen yorma kafayı #@!?Fianxaspendos yazdı:Mehmet merhaba,
Söyleyeceğim şey ile tek muhattabım sensin,diğerlerinin yazacaklarına kulak asmiycam
Loncanız üyelerinden "Eray Bozkurt" 2 gündür Forum üzerinden özelimi meşgul ediyo ve artık hakarete varan sözler söylemeye dahi başladı,bunu önce sen bil istedim . Seni tanırım ; sende beni , aramız bu insan/insanlar yüzünden bozulmamalı diye düşündüğüm için seninle konuşuyorum , lütfen arkadaşını uyar ... Kafasında kurup bana hakaret etmesin bir daha .
Saygılarımla ...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Fiko hani gelcektin lanbrondy1 yazdı:memet 15 tatilde ben gelemiyorum somaya iş yerinden izin vermiyorlar işler yogun olur diye. Bu arada Bana Verdigin Sözüde Tut memetTskxgenelkrmay yazdı:ayıpsın lan fikom sen imzanı değiştır ben her türlü yazarm en üstte yazarız ama bida bizi bırakıp gitceksen ugraşmayak bidaha baştan söle ha haftayamı gelıyon somaya bu haftamı acıl cvap at bana yada ara bugun....brondy1 yazdı:Pşşt memet Üye Listesini YenileEn Üste Yaz Beni TsKxKxMaReŞaL TsKxhxMaReŞaL diye Hadi Bakalım
anladın sen onu oyuna uzun süreligine girmiycem . Girdigimdede Güzel Bir Şekilde Bekliyorum Yoksa Kafanı kırarım somaya gelirde
![]()
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
eray argo kelime kullanma yeter bana arda senin charla ılgılı bır sey bılse bana haber verır sen adamın ustune fazla gitme ben konusurm.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Tskxgenelkrmay yazdı:eray argo kelime kullanma yeter bana arda senin charla ılgılı bır sey bılse bana haber verır sen adamın ustune fazla gitme ben konusurm.
Kendimi hiçbir şekilde sorumlu hissetmiyorum,boşuna dememişler "Her aptal açığını kapatmak için başka bir aptal bulur/işaret eder" . Burada çarı kaptıran biraz aptallık etmiş oluyo ama cümledeki diğer aptal ben değilim,haliyle kurbanda ben değilim . İşi sürekli başkalarının üstüne yıkma gayretinde nedense arkadaşın , Mehmet . Önce Olcay/Berk - Hüseyin - Şimdi de ben mi ... Kusura bakma ama ben onlar gibi sineye çekemem böyle şeyleri .Fianxaspendos yazdı:Söyleyeceğim şey ile tek muhattabım sensin,diğerlerinin yazacaklarına kulak asmiycam
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
arda emeği calınan kişi yerine koy kendini anlarsın sağa sola bende saldırrım aynı şey başıma gelsin ben başıma gelmesini beklemiyorum başına gelenlerin yanında oldugum ıcın o duyguyu bılıyorum benım sana guvenım sonsuz ama bir şüpem var siz bu char hakkında bir şey bılıyorsunuz ve bana sölemiyorsunuz o canımı yakıyo gecen erayın charı calanla konusuyom char emre dıye bırınden almış bızım emreyı de suclamak ıstemıyorum ama bı dolap donuo ya ıftıra atıyolar yada baska bısı var ortaya cıkacak elbet
olcayın msn ve charlarına gıren emre muro bıde sen dımı o yuzden sızden supelenılıyor bırsey bılıp saklanıyorsunuz charında dgılız artık calanı bulalım yeter yardımcı olmanız gerekırken uzaklasıyorsunuz bu konudan.
olcayın msn ve charlarına gıren emre muro bıde sen dımı o yuzden sızden supelenılıyor bırsey bılıp saklanıyorsunuz charında dgılız artık calanı bulalım yeter yardımcı olmanız gerekırken uzaklasıyorsunuz bu konudan.

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Herkez pm atsın özellerinize tarih vericem o tarihte kesinlikle oyunda olun.

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
mesut msn acık tut kafanı kırcam!!

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı