Daha Güzel İstanbul Kıyamet Vakti İçin.!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CoMMaNDo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Daha Güzel İstanbul Kıyamet Vakti İçin.!

Mesaj gönderen CoMMaNDo »

:!: Öncelikle Merhabalar; :!:

Birçok kişi bu konuyu neden "Genel Etkileşim'e" açmadın diye sorular yönelteciğini bildiğim için sorunun cevabını vermek istiyorum.Her sunucudaki piyasayı bilmediğim için kendi sunucumun "Genel Sohbet'ine" açtım.
Herkesin bildiği üzere bu oyunda Şaheser siz hiçbirşey yapılamıyor.Ama konuyu baştan sona okursanız bana hak vereceğinizi tüm samimiyetliğimle söylemek istiyorum.
[ Latif ]:[img]http://img207.imageshack.us/img207/3508/qlatifq.png[/img]Latif genellikle bölgelerde kullanılıyor.
[ Latif ]'in Malzemeleri ise;
Kadim Hidra Pençesi x2
Dört Yapraklı Yonca x5
Kızıl Zümrüt x5
İridyum x5
Karbon Çeliği x3
Meran Mücevheri x2
Örümcek Gözü x2
Dev Komodo Dişi x2

47 Levele ulaşan herkes "Kadim Hidra" görevini yapıp pahalıya satayım biraz daha para yapıp şaheser yapayım gibi düşünceler oluşuyor."Kadim Hidra"'nın kesilmesi çok basit.Birkaç kişi tarafından 3 kişiyle kesildiği halde halen neden 40 M?Kadim Hidra görevi zorlaştırılsın derseniz kesilmesi daha zor olunca 80 M mi olacak ? Kadim hidra biraz daha kolaylaştırılsa 20 M'e düşeceğini bütün samimiyetliğimle burda dile getirmek istiyorum."Dört Yapraklı Yonca" gördüğünüz gibi beş adet istiyor.Dört Yapraklı Yonca'yı bir kaç kişi çekiyor sonra da pahalıya satayım düşüncesine kapılıyor ve daha pahalanmasın alayım diyen "İstanbul Kıyamet Vakti" oyuncuları aldıkça dahada pahalandığının nedense hiç kimse farkında değil.Kızıl Zümrüt ise bildiğimiz üzere "Beril Maden"'nin 2. safı olarak çıkıyor."Game Master"'ler Beril Madenini "Sivri Ada"'ya değilde "Eminönü" ve "Meteor Bölgesi" gibi yerlere koymasıyla İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının işini daha kolaylaştıracak."Game Master"'ler bizi hiç düşünmeden madenleri koyuyorlar üretin diyorlar.Karbon Çeliğinde ise 12adet Saf Krom 12Adet Karbon 12 Adet İse Çelik istiyor Çelikte ise 12 adet demir istiyor.Fakat Oyunda sadece 4 adet demir madeni var.Krom madeni ise 3-4 tane var.Ogün demir madenine çelik yapmak için gittiğimde adam Toplada tutuyordu...Game Master ve Developer ların bu yazıyı okuduğunda onlarda gerçekten bana hak vereceğini inanıyorum ve umuyorum.Bildiğimiz üzere Osmiridyum madeni ise Oyunda sadece 2 adet var.Bu nasıl bişeydir?Madenin safının çıkması çok zor birde 2 adet var.Gerçekten çok adaletli...Adam İridyum a 55 M diyor.
[ Ecel Getiren ] :[img]http://img257.imageshack.us/img257/8589/ecelgetiren.jpg[/img]Ecel Getiren vs lerle gerçekten çok iyi.Fakat üretmesi gerçekten çok pahalı.Ecel Getiren'in Malzemeleri İse;
Sibiryalı x5
iridyum x5
Şelit x5
Kadim Hidra Pençesi x2
M.Mücevheri x2
Ö.Gözü x2
D.Komodo Dişi x2
K.Çeliği x3
İstiyor Sibiryalı piyasa 8 m İridyum 55 m şelit 25 m Kadim Hidra Pençesi 4o m K.Çeliği ise piyasası 15 m civarı Ecel Getiren'i üretmek için yaklaşık bir 5oo M gerekiyor.Oyunda para yapmak için maden çek diyen arkadaşlarıma sesleniyorum.Madenler zor çıkıyor ayrıca bir madenin başında en az 1o kişi var.Ben Bu cevabı verincede "Toplada Tut
" diyor.Tabi Adı Üstünde "Şaheser".Fakat Madenler de çok zor çıktığı için bana katılacağınıza inanıyorum ve umuyorum.

Teşekkürler
Daha Güzel İstanbul Kıyamet Vakti İçin :!: :!:

“Genel Sohbet” sayfasına dön