Görselliği yüksek bir çalışma.Tabi ki yorum sizlere kalmış.Her türlü eleştiriye ve öneriye açığımdır.
Resmi bozan veya eklenmesi gereken şeyleri söylerseniz mutlu olurum.
Tokerx yazdı:çok karanlık ve kesimler güzel olmamış sanırım kenarlarında beyaz çizgiler var :ugeek:
Biliyorum, karanlık resimler yapmayı seviyorsun Sanal, ama biraz ışığı görmelisin
Eline sağlık .. Haa, evlere güzel renk tonlaması yapmışsın.. Orayı sevdim
Teşekkürler...Eleştirilere açığım fakat kesimlere eleştiri gelmesi şaşırtıcı bir durum...Beyaz kenarlar bilerek edilmiştir...Kesimlerde en ufak bir hata yoktur...Belki kenanda vardır sadece.
Arka plana ayrı bir çalışma yaptım,göze hoş gözüküyor hatta sadece arka planı koysam daha iyi olurdu sanki..Karakterlerin renk tonu uymamış.
Arka plan tek kelimeyle Muhteşemmm ...Arka planda ki ufak detaylar gözüme çok hoş gözüktü gerçektende...Karakterlerin renk tonunu biraz daha açabilirsin...İyi çalışmalar.
Redbull yazdı:Arka plan tek kelimeyle Muhteşemmm ...Arka planda ki ufak detaylar gözüme çok hoş gözüktü gerçektende...Karakterlerin renk tonunu biraz daha açabilirsin...İyi çalışmalar.
Teşekkürler..Arka plan benimde gözüme hoş gözüktü fakat dediğiniz gibi karakterlerin renk tonunu biraz daha açmalıyım.