IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Delibozuk1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Mesaj gönderen Delibozuk1 »

Resim

Destek ekibine 14.01.2011 tarihinde şöyle bi mail yolladım.
11.01.2011 tarihinde Mynet üyelik tipi ile 'hard***' hesabıma girmek istediğimde hesabımın bloke olduğu gördüm. Hesabımın neden bloke olduğunu bile bilmiyorum. Hesabımın tekrar aktif edilmesini sizden talep ediyorum.. dedim

Aradan 2 saat geçmedi cevap geldi..
Hesabınız üzerinde herhangi bir blok yoktur. Lütfen hesabınızdaki bütün karakter isimlerini bize iletiniz diye bi mail aldım. (Bu nasıl sistemdir açıklar mısınız ? Hesabım kapatılıyor size soruyorum Hesabınız kapatılmadı diyorsunuz Hesabım üzerinde bloke yoksa bu nedir? )

Resim
Resim

Hesabım üzerindeki diğer karakter isimlerini de bildirdirdim Fakat aradan günler geçmesine rağmen cevap alamadım. Daha sonra aynı maili defalarca gönderdim yine cevap alamadım. Hesabımın bloke olduğunu gösteren fotograf yolladım yine de cevap alamadım. Bakınız bugün 24.01.2011 10 gündür cevap bekliyorum...

İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminde 'illegal yapılanma' olduğunu düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum..
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Re: IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Mesaj gönderen Melankolik »

Hem üyeliğin nedensiz yere bloklanıyor, hem de cezaya itiraz ettiğinde üyeliğinizde herhangi bir blok bulunmamaktır diyor.
Şaşırtıcı..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: IKV Yönetimine Sesleniyorum.. Emeğe Saygı Bu Mudur ?

Mesaj gönderen Lathander »

Size yapılan bildirimde bir hata olmuş. Sunucu yasaklaması olduğu doğrudur.

11 Ocak tarihinde yapılan incelemelerde oyun hatası ile elde edilen paralardan üyeliğinize 80 milyon transfer ettiğiniz tespit edilmiş ve bu üyelik süresiz olarak yasaklanmıştır.

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön