Saat 21,00 dan beri aralıksız 2 kere kaptırdım onlarda osmiridyum olmak üzere cekiyorum saat 00,07de adam sadece bir tane cekti ve İRİDYUM cıktı . Ne dengesizlik ne hayasızlık Biz yırtınıyoz adamlar 1 cekişte . Allah Allah ya. Oyundan soğuyorum . Böle 3 saate 5 dk değermi. Hiç isyan etmedim maden konusunda ilk defa ediyorum. Eğer böle olcaksa YÖNETİMİN EN KISA ZAMANDA DENGESİZLİĞİ KALDIRMASINI İSTİYORUZ. Bazıları hile yapıyor . Bono hilesi şuan teşkonun sayfalarını kapladı. Biz hakkımızlaa cekelim diyoruz. 1 kereye mahsus İRİDYUM cıkıyor.
KONUMU KİTLEMEYİNİZ . GÖRSÜN MİLLET İSYANA TOP TÜFEK KOYSUN.
Adam bir Kere cekti
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Adam bir Kere cekti
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Re: Adam bir Kere cekti
İyi de arkadaşım bunda yönetimin yapacağı nedir ? ANKA sunucusunda gir bir maden boşmu ? Otur ve çekmeye başla. 1 Allahın kulu gelip dokunmuyor hatta kolay gelsin diyip geçiyor yanından. Bu problem oyuncularla alakalı oyuncuların yüzsüzlüğü ile alakalı bir durum bunu Yönetim'e Mâl etmeye kalkmayın. ANKA kadar seviyeli bi sunucu görülemez sanırım!
~ K u k L a c ı ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~
~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
ikv in en sevdiğim yönü olan klan savaşını ankada göremessin amaShizofren yazdı:İyi de arkadaşım bunda yönetimin yapacağı nedir ? ANKA sunucusunda gir bir maden boşmu ? Otur ve çekmeye başla. 1 Allahın kulu gelip dokunmuyor hatta kolay gelsin diyip geçiyor yanından. Bu problem oyuncularla alakalı oyuncuların yüzsüzlüğü ile alakalı bir durum bunu Yönetim'e Mâl etmeye kalkmayın. ANKA kadar seviyeli bi sunucu görülemez sanırım!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
İkv nin en sevdiğin yönünün Anka'da olmaması zaten onu özel bir sunucu yapıyor
AdeLHarD
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Şans meselesi büyütmeye gerek yok 
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
plusın bittiğindede ankadaki karakterine bakmak için bile giremiyorsun!
ayrıca maden işinde en uyuz olduğum yere parmak bastı konuyu açan kişi
ayrıca maden işinde en uyuz olduğum yere parmak bastı konuyu açan kişi
http://bit.ly/qM7njk
- RecepKozanoglu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Kod: Tümünü seç
Bu gibi durumlardan kurtulmanın yolu maden işinde gerçekten yeniliklere gidilmesidir.Örneğin ; madenler farklı yerlerde , farklı zamanlarda çıkmalı, belli bir süre ve aynı anda birçok kişi tarafından çekilebilecek şekilde olmalıdır.Ha bu gibi bir durumda bu sefer maden fazlalığı olacaktırki bu durumuda şöyle ortadan kaldırabiliriz, maden çektiğinde boş çıkma olsılığı olacak ve 2. 3. maden çıkma olasılığı düşürülecek.Fakat bu sistem galiba bizim oyuna uygulanamaz...Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol...
[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]
[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]